Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

13.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyrovnaném zápase brali všechny body domácí


0

Důraznější a fotbalovější tým Neděliště si v prvním poločase udělal dvoubrankový náskok. Druhý poločas, který byl již vyrovnaný padla pouze jediná branka do síte Smiřic. Domácí vyhráli zaslouženě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankový náskok Neděliště po prvním poločase

V zápase dvou rozdílných poločasů, se jako první dostalo do tempa domácí Neděliště. Zajímavé je, že i když Neděliště vstřelilo v prvním poločase dvě branky, tak nebyli ze žádných vyložených příležitostí. A žádnou tutovku si nevypracovali ani hosté, kterým se hra v prvním poločase vůbec nedařila.

Druhý poločas hosté zabrali, ale ke gólu to nevedlo

Ve druhém poločase hosté ze Smiřic zvýšili tempo. Povedlo se jim hru vyrovnat, ale ke gólovkám se dopracovávali strašně těžkopádně. I když Smiřice hrály víc kombinačně a důrazněji, tak to byli opět domácí kteří skórovali a zvýšili skóre utkání na tři branky. Hosté se snažili alespoň o zkorigování výsledku, ale ani to se jim nepodařilo. Za předvedenou hru Smiřic ve druhém poločase, je to výsledek možná krutý, ale i tak všechny body zůstali doma.



Ohlasy k zápasu


SK Neděliště
Neděliště: Výsledek sice vypadá jednoznačně, ale na výhru jsme se hodně nadřeli. Smiřice hrály dobře.

SK Smiřice B
Jiří Skalický - Smiřice: Domácí tým byl první poločas fotbalovější a důraznější. Přesto se do vyložených šancí nedostával. V druhém poločase tým Smiřic přidal na důrazu, začal více kombinovat po zemi a hra se vyrovnala.



Sestavy


SK Neděliště
Z. Kiršbaum [-] - P. Zatloukal [-] (48. P. Svoboda [-] ) , P. Čejka [-] , O. Nosek [-] , I. Svatoň [-] - L. Stanner [-] , D. Pekáč [-] , M. Voňka [-] , J. Kořínek [-] - J. Jelínek [-] (50. J. Hubáček [-] ) , R. Voňka [-]

SK Smiřice B
T. Resl [-] - V. Holínský [-] , J. Rezek [-] , P. Nagy [-] , R. Kunc [-] - J. Skalický [-] (70. L. Nedomlel [-] ) , A. Skořepa [-] , P. Růžek [-] , M. Rund [-] - P. Holub [-] , M. Resl [-]

Hráči zápasu: Z. Kiršbaum , D. Pekáč - R. Kunc , P. Nagy .
Počet diváků: 67.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.