2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:00

8.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvoubrankové vedení proti Třebovicím nestačilo


Branky


15. J. Matajsz , 42. P. Vantuch - 63. A. Kotzmann , 73. T. Pašnik (p.) , 83. Z. Červenka
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas dvou zcela rozdílných poločasů sehráli muži Slavoje proti hostům z Třebovic. Zatímco v tom prvním dominovali a do kabin šli s příjemným dvoubrankovým náskokem, po změně stran se nechali Třebovicemi přehrát a nakonec na to doplatili i výsledkově. Přitom se vše vyvíjelo doslova ideálně. Po 15 minutách hry se z dorážky prosadil Jirka Matajsz a poslal Slavoj do vedení.

 

Tři minuty před poločasem pak po drzém průniku stopera Prokopa Vantucha svítilo na tabuli už 2:0. Jenže jako by si někdo na Slavoji vzpomněl na slova Josefa Csaplára, že poločasové vedení 2:0 je to nejhorší. Ve druhé půli totiž hosté převzali iniciativu, v rozmezí dvaceti minut od 63. do 83. minuty třemi brankami utkání otočili a z Rychvaldu si odvezli tři body.

 

text zdroj: http://www.slavojrychvald.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Rychvald
trenér Slavoje, Pavel Keprt: Utkání jsme měli výborně rozehrané, byli jsme aktivní, dařila se nám kombinační hra a branek jsme mohli dát daleko více. Po nuceném střídání přišel ve druhém poločase totální zkrat. Úplně jsme „odešli“ z utkání a soupeř nás potrestal, změnil rozestavení, zpřesnil hru a potrestal individuální chyby našich hráčů. Takováto utkání musíme výsledkově zvládat – bohužel se to teprve asi budeme muset naučit, nestalo se to poprvé.




Sestavy


TJ Slavoj Rychvald
M. Chamráth [-] - R. Macura [-] , J. Plánička [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , T. Rozsíval [-] , T. Grochovský [-] , J. Bonczek [-] , J. Matajsz [-] , V. Kiša [-] , R. Miczka [-]

SK Slavie Třebovice
M. Žlab [-] - J. Bartusek [-] , V. Škopek [-] , Z. Červenka [-] , Z. Herejk [-] - T. Klímek [-] , D. Ursacher [-] , N. Horváth [-] , A. Kotzmann [-] - J. Němec [-] , T. Pašnik [-] -

ŽK: 72. J. Plánička - 40. T. Pašnik , 67. D. Ursacher .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NĚMEC Martin - POPOVSKÝ Zbyněk, MAREČEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.