Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2016 16:00

1.kolo, Moravskoslezský | Ostrava - město | Okresní přebor, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavoj urval na hřišti silného Slovanu tři body


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou porážkách přijížděli muži Slavoje na hřiště ostravského Slovanu, který se od začátku soutěže pohybuje v horních patrech tabulky. Bylo zřejmé, že zdaleka nepůjde o jednoduchý zápas a možná právě přílišný respekt z domácího týmu předznamenal vývoj prvního poločasu. Domácí se neustále tlačili do útoku a vytvářeli si slušné brankové příležitosti, z nichž dvě dokázali přetavit v branku. A to ještě neproměnili pokutový kop. Naopak na druhé straně Slavoj skóroval prakticky z jediné šance.

 

Ve druhé půli se obraz hry změnil, dopředu se tlačili i hráči Slavoje a za svou snahu byli odměněni dvěma brankami, kterými otočili skóre na 3:2. Slovanu se sice podařilo srovnat na 3:3, ale hosté prakticky vzápětí svému soupeři opět odskočili a výsledek 4:3 už do závěrečného hvizdu nepustili. Ze hřiště Slovanu si tak odvezli možná trochu překvapivé, ale po průběhu druhé půle zaslouženě vybojované, tři body.

 

zdroj text: http://www.slavojrychvald.cz/



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Rychvald
trenér, Pavel Keprt:: Na hřišti jednoho z lídrů soutěže jsme sehráli zajímavé utkání. V prvním poločase jsme někdy i se štěstím přežili tlak Slovanu (včetně neproměněného pokutového kopu) a zůstali výsledkově na dostřel. Ve druhé půli už jsme byli domácím více než vyrovnaným soupeřem a podařilo se nám utkání otočit. Kluky chválím za týmový výkon a ochotu pracovat jeden pro druhého. Utkání jsme zvládli dobře kondičně a byli produktivní v koncovce. Téměř každou brankovou příležitost se nám podařilo využít.



Sestavy


TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - J. Toma [-] , D. Trunkát [-] , J. Trebatický [-] , M. Kliment [-] , T. Kaventa [-] , P. Urbánek [-] , M. Trávníček [-] , J. Lindovský [-] , M. Kubinec [-] , M. Stolař [-]

TJ Slavoj Rychvald
K. Ježek [-] - V. Kiša [-] , R. Macura [-] , R. Miczka [-] , P. Vantuch [-] , D. Kašpárek [-] , T. Rozsíval [-] , A. Čudejko [-] , J. Bonczek [-] , J. Matajsz [-] , O. Navrátil [-]

ŽK: 44. D. Trunkát - 7. P. Vantuch , 42. J. Bonczek , 51. R. Macura , 85. T. Rozsíval .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NĚMEC Jaroslav - ANDRÝSEK Nikola, ŠIPLÁK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.