Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malšova Lhota se vysokým vítězstvím zachraňuje.


0

Hráči Malšovy Lhoty se záchranili velkým stylem. Do branky Lužce jim padlo v podstatě vše, na vo sáhli a odváží si vysoké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hned v první minutě gól.

Hvizd od píšťalky rozhodčího možná ještě někomu z přítomných úplně neodezněl a už byl slyšet první radostný pokřik. Střelu, kterou vyslali hostující hráč, domácí brankář neudržel a ta mu propadla až za brankovou čáru. Od této doby byl zápas v jasné režiji. Hosté kombinovali, útočili a dávali góly. Do poločasu zvládli dát čtyři a všechny měli jednoho společného jmenovatele a to byl Lukáš Kekelák. Jinak hosté ještě několikrát orazítkovali brankovou konstrukci.

Žádná změna.

V druhém poločase se odehrávalo v podstatě to stejné, jako v tom prvním. Nejprve hosté své šance pálili, pak se ale po páté trefil Kekelák a domácí definitivně rezignovali. Byla už jen otázka, na jakém čísle se skóre zápasu zastaví. Když pár minut před koncem padl devátý gól, zdálo, že by mohla ještě padnout bájná desítka. Rozhodčí ale poté citlivě ukončil utkání a oba celky mohly jít do kabin.



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Michal Dunka (domácí): Z naší strany není moc co říct. Opět se opakovala stejná písnička jako posledních několik zápasů. Opět přišlo několik omluvenek a tak jsme byli vůbec rádi, že se složila základní jedenáctka. Nastoupit museli i hráči, kteří už delší dobu fotbal vůbec nehráli. A od první minuty to tak vypadalo, hrnul se na nás jeden útok za druhým a my se nezmohli v podstatě na nic.




Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Beneš [-] - F. Wágner [-] , J. Kohout [-] , J. Malát [-] (70. P. Grygar [-] ) , M. Bašek [-] - D. Syřiště [-] , J. Dunka [-] , S. Bužik [-] , M. Dunka [-] - J. Hladík [-] , V. Pokorný [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
M. Florián [-] - O. Sedliský [-] , D. Ďurech [-] , M. Hladík [-] , J. Volf [-] - M. Kotík [-] (80. O. Křičenský [-] ) , J. Blecha [-] , P. Soukup [-] , J. Šimek [-] - M. Moder [-] , L. Kekelák [-] (60. J. Radoň [-] )

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.