1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužec těsně vítězí.


Branky


0

Poslední Lužec si připisuje těsné vítězství. A tak si může užívat šanci na záchranu!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný start utkání.

Zápas započal serií nakopávaných balónu na útočníky obou týmů. Pohledný fotbal se tedy rozhodně nehrál. Při jednom z nakopnutých míčů padl jediný gól utkání. Míč, který už se zdal ztracený domácí Hladík nevypustil, dostal se k němu a obránci už nezbylo nic jiného, než ho zatáhnout za dres a faulovat. Byla nařízena penalta a tu domácí Beneš proměnil. Zbytek poločasu už se jen dohrával.

Domácí chtěli vedení pojistit.

Domácí šli do druhé půle s tím, že se pokusí přidat ještě druhou branku a zápas pouze dohrát. To se jim ale nepovedlo. Naopak hosté těžili z nakopávaných balónů na svého hrotového útočníka. Naštěstí pro domácí z toho ale nic nebylo. Ke konci zápasu se ještě domácí dostali ke třem stoprocentním příležitostem, ty ale nedokázali proměnit v gól a tak se zápas už dohrával.



Ohlasy k zápasu


FK Lužec nad Cidlinou
Michal Dunka (domácí): Dnes se nám docela dařila kombinační hra, ale zakončení bylo strašné. Tři jasné gólové šance a žádná neskončila brankou. To by se nám mohlo v jiných zápasech vymstít.




Sestavy


FK Lužec nad Cidlinou
M. Šafařík [-] - M. Bašek [-] , M. Beneš [-] , M. Janouch [-] , J. Kohout [-] - D. Syřiště [-] , S. Bužik [-] , M. Dunka [-] , D. Hála [-] - J. Hladík [-] , J. Dunka [-] (80. F. Wágner [-] )

TJ Sokol Roudnice B
M. Žák [-] - J. Gráf [-] , P. Švadlenka [-] , Z. Kučera [-] , A. Svatoň [-] - M. Klapka [-] , V. Voříšek [-] , J. Novotný [-] , L. Koutník [-] - J. Melichar [-] , T. Jarkovský [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.