Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.05.2015 17:00

20.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | III. třída sk. A, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hořiněves si připisuje tři body.


0

Po bojovné první půli se nakonec mohou domácí radovat ze ziskaných třech bodů. Ty je posunují do klidného středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Boj o střed hřiště.

První poločas byl ve znamení boje o střed pole. Neurovnaná hra, bez větších brankových příležitostí. Hodně bojovných výkon z obou stran plný soubojů a tak se odcházelo do kabin za spravedlivého stavu 0:0.

Domácí se do toho pustili.

V druhém poločase se na úvod do toho domácí pustili. Za jejich zvýšenou aktivitu byli odměněni gólem na 1:0. To na jejich hru mělo ale spíš negativní dopad. Protože se poté zatáhli a soustředili se na defenzívu. Toho hosté využili a přebrali iniciativu nad utkáním. Zatlačili domácí na jejich polovinu a vytvořili si několik nadějných příležitostí. Žádnou z nich ale nedokázali proměnit a tak domácí z brejku zvýšili na 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Hořiněves
Otakar Rejfek (domácí): Vyhrocené utkání plné soubojů a nadávek. Pravé vesnické utkání s lepším koncem pro nás.




Sestavy


TJ Sokol Hořiněves
J. Šlesingr [-] - M. Fejk [-] (46. P. Krejčí [-] ) , P. Kopecký [-] , R. Müller [-] , T. Jistebnický [-] - J. Stránský ml. [-] , J. Hořínek [-] , J. Navrátil [-] , M. Černý [-] - O. Runkas [-] , O. Rejfek [-]

TJ Spartak Kosičky B
M. Tomek [-] - J. Pražák [-] , D. Dusbaba [-] (46. D. Vávra [-] ) , M. Černý [-] , L. Styblík [-] (60. R. Koliáš [-] ) - L. Volf [-] , L. Perný [-] , M. Kvaček [-] , J. Novák [-] - J. Černý [-] , J. Koliáš [-]

Hráči zápasu: J. Hořínek - M. Tomek .
Počet diváků: 60.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.