2:3p.
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Broumov : Dobruška - utkání se dvěma vítězi


Branky


0

Přímý souboj o všechno, týmy Broumova a Dobrušky si to rozdaly o setrvání v Krajském přeboru. Broumovu stačil jeden bod, Dobrušce dva - Hosté z Dobrušky nakonec dokázali smazat dvoubrankový náskok Broumova a díky výhře v penaltovém rozstřelu si odvezli kýžené dva body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní první půle

Do utkání vstoupili aktivněji domácí fotbalisté, kteří se po sérii nepřesných a zblokovaných centrů dokázali prosadit v 7. minutě, kdy střílený centr doklepl za záda hostujícího gólmana Klofandy Tomáš Mucha. Broumovští byli po vstřelené brance pohyblivější a důraznější než soupeř a hra se více odehrávala před pokutovým územím hostů. V 15. minutě se ale hosté dostávali do samostatného úniku, který ale nakonec zastavil praporek pomezního rozhodčího. 

Hráči Broumova se snažili tvořit hru, jejich útoky středem ale dokázali zastavovat zatažení hráči Dobrušky. Hosté nebezpečně zahrozili v 33. minutě, kdy se po nedůrazném odpoku obrany Broumova dostali k několika šancím, tu nejnebeznečnější ale dokázal brankář Broumova Drahorád vytěsnit konečky prstů mimo svoji branku. O několik desítek vteřin později se v útoku předvedli i domácí. Útočník Ladislav Hanzlík dostal přihrávku za obranu Dobrušky a sám před brankou dokázal přelobovat gólmana Klofandu. Broumov se tak v 34. minutě dostal do dvoubrankového vedení. 

Domácí se ale ze svého náskoku neradovali dlouho, krátce po vstřelení branky předvedli fotbalisté Broumova další zmatky a nedůrazy v obranné hře a jejich nepřesnou rozehrávku hosté vystihli. K míči se dostal Aleš Hašek a krásnou střelou do horního rohu Drahorádovy branky snížil na 2:1.

Povzbuzená Dobruška se začala tlačit do šancí a její hráči se nebáli vystřelit i z půlky hřiště, jednu takovou střelu vyslali hosté v 37. minutě, ta těsně před brankářem Drahorádem skočila a oblouček skončila těsně nad jeho brankou. Do dalšího samostatného úniku se hosté dostávali ve 39. minutě, pohotové vyběhnutí brankáře Drahoráda ale celou akci zlikvidovalo. 

Ve 40. minutě bylo utkání kvůli bouřce a dešti zhruba na dvacet minut přerušeno. Po této vynucené přestávce se v lepším světle vrátila na trávník Dobruška, které se hned ve 42. minutě podařilo vyrovnat. Neprosadil se nikdo jiný než nejlepší střelec letošního ročníku - Aleš Hašek. 

Opatrnější závěr na jistotu

Ve druhém poločase přepadla domácí hráče nervozita, kterým remíza ještě stačila na záchranu. Hosté z Dobrušky byli ve druhé polovině utkání aktivnějším týmem, ani oni si ale nedokázali vytvořit příležitost, která by definitivně rozhodla o vítězi. Po bezbrankové druhé půli se tak rozhodovalo v penaltovém rozstřelu.

 

Penaltový rozstřel se na jedničku podařil hosující Dobrušce, její střelci proměnili všech pět penalt, a Dobruška tak v rozstřelu zvítězila 3:5. Body se nakonec dělily tak, že žádný z týmů vlastně neprohrál, Broumovu i Dobrušce výsledek zaručoval jistotu záchrany.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - J. Kotyza [-] , J. Schubert [-] , J. Michálek [-] , J. Semerák [-] - M. Gago [-] (73. D. Svoboda [-] ) , J. Mucha [-] , J. Šimon [-] (83. P. Bureš [-] ) , E. Wilke [-] - L. Hanzlík [-] (51. J. Kuchta [-] ) , T. Mucha [-] (88. J. Holub [-] )

SK Dobruška
J. Klofanda [-] - J. Effenberk [-] , A. Zilvar [-] , A. Hašek [-] , J. Majer [-] - V. Malý [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , M. Dostál [-] - M. Bohuňovský [-] , F. Šotola [-]

ŽK: 39. J. Michálek , 58. J. Kuchta - 73. J. Effenberk .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.