8:0
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.06.2015 17:00

30.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Červený Kostelec rozpáral sešívané dresy hradecké Slavie


Branky


4. M. Vít , 13. J. Hypius , 14. M. Vít , 18. D. Škoda , 40. M. Vít , 58. D. Škoda , 62. O. Koval , 88. O. Hundák
0

Červený Kostelec se dokázal ve zbytku sezony popasovat s kontumační ztrátou několika bodů a se sezonou se rozloučil vysokou výhrou nad hradeckou Slavií. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas na jednu branku

Červený Kostelec se chtěl rozloučit se sezonou, zatímco fotbalisté Slavie chtěli jen konec sezony. Od prvních minut bylo vidět, na jaké straně je větší iniciativa a vůle po vítězství. V domácím dresu se velmi dobrým výkonem předvedl Martin Vít, který poslal kostelecký tým do vedení už ve 4. minutě. Brzký gól povzbudil domácí k dominantnímu výkonu, díky kterému svému soupeři nedali prakticky žádnou šanci dostat se do zápasu. Dvě minuty během kterých domácí takřka rozhodli o osudu utkání přišly v rozmezí 13. a 14. minuty, kdy se nejprve prosadil Josef Hypius a o minutu později na něj navázal druhou brankou znovu Martin Vít. Bezkrevný výkon hradecké Slavie znamenal další branku Červeného Kostelce, která přišla v 18. minutě a postaral se o ni David Škoda. 

Martin Vít stihl ještě před poločasem dokonat svůj hattrick, když ve 40. minutě zvyšoval na exhibičních 5:0. Hráči Červeného Kostelce tak mohli odcházet do kabin s úsměvem na tváři, naopak hráči Slavie doufali v nejrychlejších čtyřicet pět minut jejich dosavadní kariéry. 

Završení osmigólové demolice

Hráči Kostelce navázali ve druhé polovině utkání přesně tam, kde skončili a nadále pokračovali v dobývání rozborcených hradeb Slavie. Hosté mohli ještě několikrát poděkovat svému brankáři Janu Šebestovi, který dělal, co mohl, aby střelce Kostelce držel na přiměřené uzdě. Gólman Šebesta však není pohádková postava, a tak se mu nikdo nemohl divit, že ani ve druhém poločase neodolal náporu kosteleckých střelců. 

V 58. minutě se podruhé v utkání trefil David Škoda a hned o čtyři minuty později vstřelil sedmou branku Červeného Kostelce Ondřej Koval. Výsledkově exhibiční utkání završil v 88. minutě Ondřej Hundák, který osmou brankou završil demolici hradeckého týmu. 

Červený Kostelec se tak s letošní sezonu rozloučil vysokou výhrou a domácí hráči si před několikatýdenním volnem příjemně zastříleli. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Škoda [-] , P. Bárta [-] , M. Kováčik [-] , J. Hypius [-] - D. Hála [-] , L. Gross [-] , L. Hlava [-] , M. Vít [-] - O. Koval [-] , T. Martínek [-]

FC Slavia Hradec Králové
J. Šebesta [-] - M. Šolc [-] , M. Klicnar [-] , J. Lán [-] , M. Mottl [-] - V. Horák [-] , Š. Derner [-] , J. Homolka [-] , T. Erber [-] - J. Linhart [-] , J. Mukařovský [-] (72. J. Mašek [-] )

ŽK: 78. M. Šolc .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.