5:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 10:15

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy porazily Lázně Bělohrad a v posledním kole budou fandit Olympii


Branky


20. D. Jošt , 28. D. Jošt , 72. D. Jošt , 81. Z. Semelka , 88. D. Franc - 78. J. Odvárko
0

Lázně Bělohrad čekaly těžké záchranářské práce na hřišti Kratonoh, které stále věří v zakopnutí Jaroměře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

David Jošt - Lázně Bělohrad - 2:0

Lázně Bělohrad se chtěly pokusit sebrat favoritovi body, hráči hostujícího týmu si byli vedomi nebezpečí a útočních kvalit soupeře, proto se neuchylovali ke zbrklým útokům, ale raději volil pozovlný a kombinační postup směrem na polovinu Kratonoh. Ke střele se Lázně Bělohrad dostaly ve 14 minutě, s nepříliš prudkým pokusem si ale Jakub Vaníček poradil. 

Kratonohy se do příležitosti dostaly v 16. minutě kdy balon propadl až do pokutového území, brankář Marek Gall byl ale u míče dříve než útočník domácích a veškeré nebezpečí pominulo.

Do další nebezpečné situace se hosté dostali v 19. minutě, kdy si za obranu seběhl Miroslav Rychecký, jeho nadějný pokus ale zlikvidoval Vaníček.

První změna skóre přišla ve 20. minutě, kdy i s přispěním hostů dostal David Hamák míč za obranu Lázní, našel Davida Jošta a ten povedeným lobem překonal brankáře Galla.  

Po pasáži, kdy se hra bez větší šancí přelévala ze strany na stranu se v 28. minutě opět prosadil Jošt, když ve skluzu uklidil centrovaný balon z levé strany za Gallova záda. 

Hostujícímu týmu se příliš nedařilo dostat se na dostřel Vaníčkovy branky, protože obrana i záloha Kratonoh aktivně presovala a nedopřávala útočným hráčům Lázní potřebný klid. Ve zbytku poločasu se neprosadily ani Kratonohy, a poločas tak skončil 2:0.

Definitivní rozhodnutí v závěru utkání

Druhá půle se nesla v podobném duchu jako ta první. Domácí hráči aktivně přistupovali ke svému soupeři, který se tak do šancí dostával útoky vedenými po stranách hřiště. Následné centry však postrádaly přesnost a často končily vysoko nad bránou Kratonoh.

První desítky minut se v dusném počasí střelci šetřili, aby se po občerstvovací pauze opět probrali ke skvělým výkonům. V 72. minutě se domácím povedlo překonat přihrávkou obranu Lázní a dva jejich hráči mířili na Gallovu branku. David Jošt, který doplňoval svého spoluhráče dostal sice trochu krátkou a pomalou přihrávku, ale stihl zakončit ještě dříve, než se k balonu dostal brankář nebo obránce Lázní. David Jošt tak završil svůj hattrick a zvýšil vedení domácích na 3:0.

V 78. minuě se hosté dočkali snížení, o které se přízemní střelou postaral Jiří Odvárko. Na jeho branku ale dokázali domácí najít rychlou odpověď, v 81. minutě se dostali do tlaku před brankou Lázní první střelecký pokus dokázal ještě obránce hostí hlavou vyrazit z brankové čáry, na následnou dorážku Zdeňka Semelky už ale neměli hosté nárok. Na listinu střelců se ještě v 88. minutě připsal David Franc, který narážečkou oklamal obranu hostů a ocitl se sám před brankářem Gallem, kterého střelou k levé tyči pohodlně překonal.

Kratonohy tak poměrně jasně zvítězily nad Lázněmi Bělohrad 5:1. Lázně Bělohrad se kvůli prohře ocitli na 15. místě a před posledním kolem drží sestupového černého Petra - na 14. Libčany ztrácejí tři body. V posledním kole budou Lázně hostit Cidlinu a Libčany pocestují do Jičína.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - Š. Král [-] , D. Hrůša [-] , M. Stránský [-] , M. Bořke [-] (77. P. Vyleťal [-] ) - Z. Semelka [-] , R. Mládek [-] (74. J. Fidra [-] ) , D. Franc [-] , D. Hamák [-] (86. F. Josef [-] ) - J. Kořínek [-] , D. Jošt [-] (81. M. Nun [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Šoufek [-] , T. Berger [-] (46. J. Hrnčíř [-] ) , J. Wagenknecht [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] (73. L. Jezbera [-] ) , J. Lánský [-] , L. Šrám [-] , R. Šorm [-] (46. K. Černý [-] ) - J. Odvárko [-] , L. Michálek [-]

ŽK: 72. D. Jošt , 88. D. Franc - 57. L. Michálek , 58. K. Černý , 69. J. Loner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.