1:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.06.2015 17:00

29.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín veze z Dobrušky tři body


Branky


63. A. Hašek - 9. M. Miler , 20. T. Bucek , 65. M. Miler
0

Dobruška stále nemá jistotu záchrany, a potřebuje tak sbírat body. V sobotu doma přivítala čtvrtý Jičín, který zápasy proti tabulkovým outsiderům nemá příliš v oblibě. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nevynucená chyba Dobrušky, breakball Jičína

V prvních minutách se hrála spíš kopaná než fotbal. Ve hře obou týmů bylo hodně nepřesností a veškeré dění se odehrávalo hlavně ve středu hřiště, kde hráči sváděli větší či menší souboje o míč. Když už se jeden z týmů dostal k přechodu do útoku, končily tyto situace nepřesným nákopem na útočníka, nebo centrem do rukavic gólmana.

Do vedení se Jičín dostal prakticky z ničeho a výrazně jim k tomu dopomohl brankář Dobrušky Klofanda. Jíčín se v 9. minutě dostával do útoku dle šablony z prvních minut zápasu - Miler se snažil o nakopávaný balon na útočníka, jeho vzdušná příhrávka byla ale hodně nepřesná a dlouhá, to zjevně překvapilo i gólmana domácí Dobrušky, který byl vyběhnutý mimo své brankoviště a proti skákajícímu míči nemohl zasohovat rukama. Vackův nepřesný balon tak Klofandu obloučkem přeletěl a doskákal až do sítě Dobrušky. 

Dobruška se snažila rychle oklepat z obdržené branky, v 10. minutě se domácí po skrumáži dostali ke střele z pokutového putníku, tvrdá střela ale skončila nad Pušovou brankou. 

Ve 13. minutě se do další šance dostali i fotbalisté Jičína, nakopávaný balon z hloubi pole tentokrát našel přesně svého adresáta, následná střela z hranice pokutového území ale skončila mimo a Klofanda nemusel zasahovat. 

Druhou branku už si hráči Jičína vypracovali vlastními silami. Po svižné kombinaci ve středu hřišti se k balonu dostal Bucek a přízemní střelou na vzdálenější tyč překonal Klofandu podruhé. 

Oba týmy úspěšně zhušťovaly střed hřiště, a do šancí se tak dostávali velmi obtížně. Utkání, které se hrálo ve velkém teple tak po první půli skončilo 0:2.

Přihrávky Jičína za obranu Dobrušky

Druhý poločas se odehrával podobně jako ten první. Oba týmy si pečlivě hlídali střed hřiště a když se některý z hráčů utrhl a namířil si to na bránu soupeře, zradila ho nepřesná přihrávka, nebo zodpovědně se vracející obránci, kteří dokázali blokovat střely i přihrávky. 

V 61. minutě se hostům povedl další dlouhý nákop. Brankář Puš poslal míč až na útočnou polovinu, kde si nabíhal jeho spoluhráč, gólman Klofanda se opět odhodlal k vyběhnutí, které pravděpodobně zamýšlel i v první půli, kde ho zradil odskok míče. Nyní už byl Klofanda úspěšnější a svým pohotovým výběhem zlikvidoval šanci Jičína. 

S postupem utkání se Jičínu otevíraly prosotry na levé straně, které využívaly k rychlým útokům. V 62. minutě se takto dostali díky centru z levé strany až do pokutového území Dobrušky, než si ale stihl hráč Jičína míč zpracovat a zakončit, přistoupil k němu obránce Dobrušky a míč odkopl.

Krátce na to se dočakli i domácí. Dobrušce se vyplatilo presování jičínské rozehrávky, vybojovali balon, který se dostal k Haškovi a ten dokázal v pádu dostat míč do sítě. 

Z kontaktní branky se ale domácí neradovali dlouho. V 65. minutě dostal Miler přihrávku za obranu Dobrušky a svůj samostatný únik zakončil střelou kolem Klofandovy levé ruky. 

Jičín nadále zkoušel přihrávky za obranu Dobrušky, od poslední branky už jim to ale toli nevycházelo a jejich přihrávky dokázali blokovat obránci Dobrušky. V 78. minutě se domácí dostali k ohrožení Pušovy branky hlavička domácího hráče ale skončila pouze na horní síti.

Bojovné a vyčerpávající utkání ve velkém teple tak nakonec skončilo 1:3 pro Jičín. 



Sestavy


SK Dobruška
J. Klofanda [-] - M. Malý [-] , P. Krahulec [-] , A. Zilvar [-] , P. Effenberk [-] (59. F. Král [-] ) - J. Effenberk [-] , M. Dostál [-] , J. Mikušík [-] , M. Bohuňovský [-] - A. Hašek [-] (81. J. Čančara [-] ) , R. Čopík [-] (87. Z. Zounar [-] )

SK Jičín
M. Puš [-] - P. Mikolášek [-] , T. Bucek [-] (81. L. Janda [-] ) , J. Řeháček [-] , A. Gaubman [-] - M. Voldán [-] (70. F. Materna [-] ) , M. Vacek [-] , M. Miler [-] , O. Hejtmánek [-] - T. Veg [-] , M. Kocourek [-]

ŽK: 39. A. Zilvar , 44. P. Krahulec - 35. J. Řeháček .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.