5:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina v prvním poločase vlétla na Chlumec a zvítězila


Branky


0

Před středeční dohrávkou 16. kola neměla ani Cidlina, ani Chlumec stoprocentní jistotu záchrany, větší klid do obou táborů by tak mohlo přinést tříbodové vítězství. To zůstalo v Cidlině, která tak může dohrávat zbytek sezony v relativním klidu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jasná převaha Cidliny

Vůle po třech bodech byla na domácích hráčich vidět od prvních minut, které se odehrávaly převážně před chlumeckou brankou, kterou hájil Petr Černohlávek. První gól se urodil v 15. minutě, kdy obrana Chlumce propustila centrovaný balon až k Tomáši Vaňkovi, který střelou na zadní tyč otevřel skóre zápasu. Domácí kuli chlumecké železo dokud bylo žhavé a už v 18. minutě se řítili tři hráči Cidliny proti jedinému bránícímu hráči Chlumce. Přečíslení nakonec využil Michal Masák, který dostal přihrávku před prázdnou bránu. 

Hráči Chlumce takový průběh utkání asi nečekali a potřebovali opět získat ušlapané sebevědomí, proto se často ucyhlovali ke stereotypním přihrávkám na vlastní polovině, které sice nevedly k dalším obdrženým brankám, ale také se z nich nedaly vytvoři šance ke skórování, protože záložní řady Cidliny se dokázaly všas zformovat a přistupovat k soupeři. V pohodě hrající domácí vyhrávali souboje o míč nebo nutili chlumecké k bezzubým odkopům a nákopům.

Další zaváhání chlumecké obrany potrestali domácí v 29. minutě, kdy příliš mnoho prostoru a času k nabrání rychlosti dostal Alexandr Zich a poměrně poamlou a lacinou střelou překonal brankáře Černohlávka potřetí. Cidlina hrála ve velké pohodě, dosavadní průběh utkání nenasvědčoval nějakému potenciálnímu obratu Chlumce, ten se stal ještě nereálnějším ve 36. minutě, kdy domácí dali čtvrtý gól. Petr Motyčka dostal přesný míč za obranu a úplně sám si to mířil na bránu Černohlávka, který zaváhal, když zůstal na půli cesty z branky a Motyčka ho díky tomu mohl přelobovat. 

Poločas skončil jasným vítězstvím Cidliny 4:0.

 

Poklidná dohrávka rozhodnutého zápasu

Domácí si byli vědomi toho, že utkání drží pevně v rukou, a dopřáli tak některým hráčům odpočinek a do druhé půle provedli několik změn v sestavě. Změny se trochu projevily na předváděné hře, která nebyla už tolik jednozančná jako v první půli, domácí přesto nedovolili jakýkoliv výpadek, který by mohl znamenat nový impulz pro chlumecké. Hráči Cidliny završili pověstného bůra v 57. minutě, kdy centr z levé strany zakončil do branky Pavel Mejstřík.

Už jen kosmetickou úpravu skóre a čestný úspěch zaznamenali hosté v úplném závěru zápasu. V 90. minutě se hostům podařilo dostat míč do vápna Cidliny a způsobit tam zmatek a díky Jakubu Veselskému vstřelit gól. 

Cidlina už od úvodních minut dělala při cestě za vítězstvím delší kroky než soupeř z Chlumce a zaslouženě vyhrála 5:1 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - T. Živnůstka [-] (46. L. Pavlata [-] ) , J. Matějka [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] - D. Nobst [-] (46. P. Obermajer [-] ) , T. Vaněk [-] (70. P. Machát [-] ) , P. Mejstřík [-] , P. Motyčka [-] (46. J. Havrda [-] ) - M. Masák [-] , O. Janouch [-] (63. L. Pospíšil [-] )

FK Chlumec nad Cidlinou
P. Černohlávek [-] - D. Jelínek [-] , D. Koubek [-] , J. Vopátek [-] (73. M. Kofránek [-] ) , M. Kosař [-] - L. Hermann [-] , J. Veselský [-] , M. Krejčí [-] (46. P. Janda [-] ) , J. Jelínek [-] (41. M. Kučera [-] ) - J. Hanuš [-] (34. J. Hartman [-] ) , J. Labík [-] (83. V. Branský [-] )

ŽK: 77. L. Pavlata - 82. J. Labík .
Místo: Nový Bydžov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.