Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.05.2015 17:30

16.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Olympia opět jasně vítězí, tentokrát proti Červenému Kostelci


Branky


0

Olympia je poslední kola střelecky při chuti a gólový apetit ji neopustil ani v utkání proti Červenému Kostelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod, závěr poločasu v režii domácích

Přestože si hosté byli zcela jasně vědomi útočné síly Olympie, nesnažili se jen o parkování autobusu před vlastní brankou, ale chtěli se ukázat i v útoku. První úsek prvního poločasu se hrál bez branek a oba týmy se prezentovali poměrně vyrovnanými výkony, založenými na přesné a rozvážné kombinaci. 

Olympia ale nakonec potvrdila svoji současnou formu a kvalitu, kterou převyšuje ostatní týmy soutěže. Ve 32. minutě rozehrávali domácí standartku od autové čáry, centr se snesl na hlavu Ondřeje Karanského a ten neměl problém uklidit míč k pravé tyči. Už o dvě minuty později rozehrávali domácí rohový kop, centr našel hlavu jednoho z hráčů Olympie, jeho pokus se místo do sítě odrazil ke spoluhráči Michaelu Hofmanovi, který z bezprostřední blízkosti zvýšil na 2:0.

Ve 40. minutě se k centru dostali i hosté z Červeného Kostelce, svého soupeře však nenapodobili a zakončení skončilo těsně mimo domácí branku.

Ještě do poločasu přidali domácí třetí trefu, ve 45. minutě se od středové čáry rozběhl Michal Blažej, těsně před pokutovým územím si se spoluhráčem narazil balon, díky tomu překonal posledního obránce Červeného Kostelce a z mírného úhlu zakončil svůj průnik střelou na vzdálenější tyč. Výsledek prvního poločasu se tak zastavil na cifře 3:0.

Navyšování náskoku Olympie

Ve druhém poločase pokračovali domácí v útočné hře, což názorně manifestovali v 55. minutě, kdy po rozehrání další standartky skóroval David Kuťák. Domácí byli stále hladoví po gólech a další sousto si ukousli v 59. minutě, kdy v pokutovém území dostal trochu volnějšího prostoru Josef Semerák a než k němu stihl obránce hostů přistoupit, stačil Semerák vystřelit a překonat brankáře Červeného Kostelce popáté.

V 79. minutě se k úniku po čáře dostal Michal Hofman, situaci však zbrzdil a už to vypadalo, že vítězstvím bude vybojovaný rohový kop. Hofman si však počkal na doplnění spoluhráčů a poslal vysoký centr až na Michala Blažeje, který hlavou vstřelil šestý gól Olympie. 

V 86. minutě došlo k první výraznější chybě domácí obrany a Olympia zahrála na hranici malého vápna tzv. malou domů. Hosté rozehráli míč na Davida Petrů, kterého si nedokázal pokrýt útočník Olmypie Kingsley Omovie, David Petrů tak měl dostatek prostoru a klidu ke snížení na konečných 6:1.



Ohlasy k zápasu


FC Olympia Hradec Králové
František Bárta ml. - vedoucí mužstva FC Olympia HK: Dnes se oba týmy prezentovali kombinační hrou. Nutno podotknout, že hosté předvedli sympatický výkon, když se nezaměřili pouze na defenzivu, ale hráli otevřený fotbal. Velmi důležité pro nás dnes byly dvě dobře zahrané standardní situace, po kterých jsme se ujali dvoubrankového vedení. Těší nás, že jsme zápas prakticky rozhodli již v první půli a nepřipustili jsme žádné drama v závěru utkání.




Sestavy


FC Olympia Hradec Králové
L. Finke [-] - J. Poděbradský [-] , J. Novotný [-] , O. Haupt [-] (62. R. Faltus [-] ) - M. Blažej [-] , F. Hruška [-] (81. T. Finke [-] ) , F. Klapka [-] (67. L. Hubička [-] ) , M. Hofman [-] - J. Semerák [-] (62. K. Omovie [-] ) , O. Karanský [-] , D. Kuťák [-]

TJ Červený Kostelec
J. Martínek [-] - D. Škoda [-] , P. Bárta [-] , K. Havlíček [-] , D. Hála [-] - O. Koval [-] , M. Vít [-] , L. Hlava [-] (79. D. Veseleňák [-] ) , L. Gross [-] - T. Martínek [-] (62. M. Fireš [-] ) , D. Petrů [-]

ŽK: 71. D. Hála .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.