2:1
(1:0)
68. O. Koval
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kratonohy doma porazily Červený Kostelec a stále dýchají Jaroměři na záda


Branky


0

O víkendu hostily Kratonohy na svém hřišti tým Červeného Kostelce, ve vyrovnaném a útočném utkání byli nakonec šťastnějším týmem domácí, kteří Červený Kostelec porazili 2:1, a ze třetího místa ztrácejí na druhou Jaroměř tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance střídá šanci, přesto jen jeden gól

Úvodní minuty byly oťukávací, ale to neznamená, že se hrálo ve středu hřiště. Naopak, oba týmy si v úvodních minutách vytvořily několik šancí a pološancí, centrované a nastřelované balony ale většinou končily v rukavicích brankářů. Díky aktivnímu úvodu obou celků nemuseli diváci čekat na první branku dlouho. V 7. minutě se domácímu týmu rychlou přihrávkou povedlo přenést hru ze své obranné poloviny na polovinu soupeře, postupnou kombinací se míč dostal až na Kořínka, před kterým byla prázdná branka a střelec Kratonoh se nemýlil. Nabuzené Kratonohy začaly přebírat otěže zápasu a snažily se o přidání další branky, jejich centrované balony do skurmáže ve vápně ale většinou končily na nohách obránců Kostelce nebo v rukavicích kosteleckého gólmana Balcara. Před koncem půle se znovu osmělili i hosté, nejnebezepčnější šancí byla hlavičkovaný balon, který se snášel do horního rohu branky, brankář Kratonoh jej však dokázal vytěsnit. Kratonohy tak do kabin odcházely spokojenější - díky výsledku i předváděné hře. 

Nejlepší obrana je útok

I ve druhém poločase se hra přelévala ze strany na stranu, Kratonohy se snažily o centry do pokutového území, zakončení těchto akcí ale blokovali obránci Červeného Kostelce nebo si s nimi poradil brankář Balcar. Červený Kostelec hrozil z rychlých protiútoků vedeních po lajně, po jedné takové akci se do šance dostal Kováčik, který ale svým zakončením mířil doprostřed branky, kde stál připravený Vaníček. V 65. minutě přidaly Kratonohy další branku. Osamocený Jošt dostal do vápna centrovaný balon, který si stihl zpracovat a neomylně poslat do sítě Červeného Kostelce. Nutno však podotknout, že domácí útočník možná stál v momentě přihrávky v drobném ofsajdu. Červený Kostelec ale se ale nerozpakoval a na druhou branku Kratonoh našel rychlou odpověď. V 68. minutě se po lajně rozběhl kostelecký Hlava, který nejprve obešel obránce a nakonec i brankáře Kratonoh, aby nabídl míč Kovalovi, který stál sám před opuštěnou brankou a v pohodě snížil na 2:1. V závěrečných minutách už se žádný z týmů neprosadil, utkání bohaté na šance tak opanovali domácí v poměru 2:1.



Sestavy


FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - P. Vyleťal [-] (13. J. Štěpánek [-] ) , D. Hrůša [-] , M. Stránský [-] , M. Bořke [-] - D. Hamák [-] , D. Franc [-] (85. Š. Král [-] ) , Z. Semelka [-] , R. Mládek [-] (74. M. Jilemnický [-] ) - J. Kořínek [-] , D. Jošt [-] (90. M. Nun [-] )

TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - L. Gross [-] , D. Škoda [-] , M. Vít [-] , P. Bárta [-] - T. Martínek [-] , D. Petrů [-] , J. Hypius [-] (81. L. Malina [-] ) , L. Hlava [-] - M. Kováčik [-] , O. Koval [-] (85. M. Fireš [-] )

ŽK: 81. D. Franc , 87. Š. Král .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.