1:2p.
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

26.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeden bod v hrsti je lepší než tři na střeše


Branky


0

Zápas týmů ze středu tabulky, které ale stále nemají nic jistého rozhodovaly až penalty - v těch byli úspěšnější hráči Cidliny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tým Nového Města už nastupoval do zápasu v oslabené sestavě, jejich smůlu ještě prohloubila 7. minuta, kdy se zranil Voráček. Domácí se však nevzdávali a snažili se překročit všechny klacky, které jim fotbalový bůh vrhal pod nohy. Nové Město bylo v průběhu první půle lepším a aktivnějším týmem, co jim ale selhávalo bylo zakončování akcí. První se tak prosadili hosté z Cidliny - v 35. minutě se prosadil Ondřej Janouch. Domácím se povedlo poměrně brzy vyrovnat, když se o pět minut později prosadil Lukáš Zákravský. Do šaten se tak oba týmy rozcházely za nerozhodného stavu 1:1.

Druhý poločas byl hodně opatrný, bylo hodně vidět, jak jsou body pro oba týmy důležité. Místo honby za třemi body se tak druhá čast zápasu nesla v duchu spokojenosti s jedním bodem. V druhé půli tak branka nepadla a rozhodovalo se v penaltovém rozstřelu, ve kterém byli úspěšnější hráči Cidliny, a odnesli si tak o jeden bod více než soupeř z Nového Města. 



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - V. Jelen [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] , D. Junek [-] (70. M. Hofman [-] ) - P. Srubjan [-] , A. Lelek [-] (76. D. Hanzl [-] ) , T. Voráček [-] (7. P. Sedláček [-] ) , M. Klikar [-] - L. Zákravský [-] , P. Zákravský [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - A. Zich [-] , P. Mokošín [-] , J. Matějka [-] , M. Vincour [-] - J. Havrda [-] (46. L. Pospíšil [-] ) , T. Vaněk [-] , P. Mejstřík [-] , L. Pavlata [-] (46. P. Obermajer [-] ) - O. Janouch [-] , M. Masák [-] (57. P. Machát [-] )

ŽK: 6. L. Pavlata , 22. A. Zich , 40. J. Matějka , 55. P. Mejstřík .
Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.