P. Tůma 16.
P. Tůma 75. (p.)
2:7
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí excelovalo, Kopisty doma vyhořely


Branky


16. P. Tůma , 75. P. Tůma (p.) - 7. K. Solar , 11. J. Mucha , 38. J. Mucha , 56. J. Husák (p.) , 59. J. Husák , 70. K. Solar , 85. L. Havlín
0

Hosté nakonec domácím nasypali sedm branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozhodl třetí gól?

České Kopisty, které mají vždy ambice hrát na špici tabulky, zažívají průměrný podzim. To hosté z Dubí měli o dva body více a ve skrytu fotbalové duše možná tajně věří v postup do vyšší soutěže.

 

Hosté do utkání vlétli ve velkém stylu a v 11. minutě vedli 2:0. Nejprve se v 7. minutě trefil Kristián Solar (11. branka v sezóně), druhou trefu obstaral dobře hrající Jaroslav Mucha.

 

Kopisty dokázaly snížit, v 16. minutě se trefil Petr Tůma. Kontaktní branka domácí nakopla, ovšem sedm minut před koncem přišla možná klíčová situace celého utkání. Místo vyrovnání se totiž opět prosadilo dubí, Jaroslav Mucha dal na poločasových 1:3.

Dubí neponechalo nic náhodě

Po změně stran bylo nadále aktivnější Dubí, domácí šance na bodový úspěch zhasly během tří minut. Nejprve přišel faul domácích a penalta, kterou v 56. minutě proměnil Jaroslav Husák. A za tři minuty se prosadil ze hry ten samý hráč, který zvýšil na 1:5.

 

Do konce utkání padly ještě tři branky. Dvanáctou trefou v sezóně zvýšil na 1:6 Kristián Solar, který se prosadil v 70. minutě. Penalta se pak kopala i na domácí straně, kdy faul potrestal Petr Tůma - 2:6.

 

Poslední slovo mělo ale Dubí, pět minut před koncem upravil na konečných 2:7 střídající Lukáš Havlín.

 

Dubí tak má nejlepší útok v soutěži (37 branek/10 zápasů) a je čtvrté. V dalším kole hostí první Bohušovice. České Kopisty jsou sedmé, v dalším kole jednou na půdu FK Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol České Kopisty
Václav Kutzler, trenér TJ České Kopisty: "Byl to asi nejhorší zápas za mé působení v Kopistech. Všechno bylo špatně, hosté nám to tam rychle nasypali. Rozhodující byl asi gól na 1:3. Hodně nám chybí tři hráči - P. Podaný, L. Podaný a Horák. Podobně se to vyvíjelo v Hrobě. Navíc nás ještě čekají další těžké zápasy."

1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Čekali jsme těžké utkání, Kopisty jsou silný soupeř. Konečný výsledek mě docela překvapil. Ale byl zasloužený, od začátku jsme byli lepší. Tři body jsou pro nás velmi dobré."



Sestavy


TJ Sokol České Kopisty
F. Kubíček [-] - P. Rážek [-] , T. Bergl [-] , T. Plzák [-] , M. Burza [-] , J. Kekule [-] (46. P. Hesko [-] ) , J. Šumichrast [-] , M. Krejza [-] , D. Kunert [-] , F. Kutzler [-] , P. Tůma [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - J. Mucha [-] (63. L. Havlín [-] ) , J. Husák [-] , J. Ulip [-] , P. Doubek [-] , T. Doubek [-] (71. M. Havlín [-] ) , K. Solar [-] , V. Karrmann [-] (27. M. Pehanič [-] ) , M. Karrmann [-] , J. Pelc [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 42. M. Burza - 29. J. Mucha , 75. L. Havlín .
Hráči zápasu: J. Mucha .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mecl Marcel - KOLÁTOR Petr, PROVAZNÍK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.