0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spousta šancí, přesto jen 0:1


Branky


0

Oproti svým konkurentův v boji o záchranu nedokázaly Lázně Bělohrad zaskočit favorita a i přes dobrý výkon podlehli Vysoké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledek 0:1 je často zavádějící, při letmém pohledu na konečné skóre si člověk řekne, že asi šlo o urputný výkon, který nakonec vyústil jedinou upocenou brankou. V tomto zápase by tento soud byl hodně černobílý. Na půdě Lázní Bělohrad se o víkendu odehrálo atraktivní utkání šancemi na obou stranách. Oba týmy se prezentovali aktivní hrou, která vedla k mnoha příležitostem v pokutovém území soupeře, žádná s šancí se však dlouhou dobu nechtěla ujmout a zapadnout do sítě. Jediným úspěšným střelcem utkání se tak stal až v 68. minutě skórující obránce Vysoké Jílek. Jílek se přitom na hřiště dostal až jako střídající hráč - v 65. minutě vběhl na trávník, v 68. minutě vstřelil vítěznou branku. Lázním Bělohrad už se ve zbytku utkání nepodařilo alespoň vyrovnat, a tak i přes dobrý výkon museli odejít z utkání bez bodu. 

Prohrou si domácí tým přidělal ještě větší sestupové starosti, Lázně Bělohrad jsou jen dva body nad sestupovou hranicí a v posledních kolech budou potřebovat sbírat body.  



Sestavy


SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Šrám [-] , J. Lánský [-] , J. Šoufek [-] , J. Wagenknecht [-] - J. Hrnčíř [-] (81. O. Krušina [-] ) , P. Kazda [-] , J. Loner [-] , T. Berger [-] - J. Odvárko [-] , M. Rychecký [-]

FK Vysoká nad Labem
K. Menšl [-] - T. Prorok [-] , J. Píša [-] (65. V. Jílek [-] ) , M. Ptáček [-] , Z. Dušek [-] - J. Sůra [-] , P. Kafka [-] (46. J. Škvrňák [-] ) , P. Duben [-] , M. Haken [-] - V. Bělka [-] , J. Podlipný [-] (77. F. Hušek [-] )

ŽK: 24. J. Odvárko , 31. T. Berger , 89. L. Šrám - 30. J. Sůra , 57. J. Podlipný , 80. J. Škvrňák , 84. M. Haken .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.