3:1
(1:0)
72. M. Vít
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec se nevzdává


Branky


0

Víkendu ve znamení výher outsiderů se zúčastnili i fotbalisté Chlumce, kteří zvládli domácí zápas proti Červenému Kostelci a připsali si tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

"Dali jsme do toho srdíčko a díky tomu přišlo i štěstíčko," touto otřepanou frází by se mohli fotbalisté Cidliny klidně ohánět. Tým Červeného Kostelce byl sice opticky aktivnějším a kvalitnějším celkem, více držel balon, kombinoval a dostával se i do většího množství příležitostí, v síti domácích gólmana však žádná z šancí neskončila, a tak se ke slovu dostali domácí. Dílčí úspěch - vítězství v poločase - si chlumečtí připsali díky proměněné penaltě Vopátka ze 27. minuty. Dvoubrankový náskok zařídil Chlumci záložník Jelínek, který vstřelil branku v 65. minutě. Hráči Kostelce, konkrétně Martin Vít, sice poměrně záhy opět korigovali na 2:1, stejně rychle se ale Chlumec opět dostal do dvougólového rozdílu - v 79. minutě stanovil konečné skóre 3:1 Kučera. 

Díky vítězství za tři body se Chlumec posunul těsně nad hranu sestupu, pod kterou se naopak dostal Slovan Broumov.



Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - D. Jelínek [-] , D. Koubek [-] , J. Vopátek [-] , V. Beneš [-] - J. Hartman [-] (87. J. Volný [-] ) , J. Hanuš [-] (75. J. Kučera [-] ) , J. Veselský [-] (63. M. Bráborec [-] ) , P. Janda [-] - J. Jelínek [-] (90. D. Tichý [-] ) , J. Labík [-]

TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , M. Kováčik [-] , J. Hypius [-] (72. O. Koval [-] ) - O. Vít [-] (85. D. Hála [-] ) , M. Vít [-] , L. Hlava [-] , L. Gross [-] - T. Martínek [-] , D. Petrů [-]

ŽK: 74. P. Janda , 90. J. Labík - 26. D. Balcar , 47. J. Hypius , 81. O. Koval .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.