2:1
(2:0)
58. M. Gago
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrá hra v obraně přispěla ke třem bodům Cidliny


Branky


0

Slovan Broumov potřebuje sbírat body jako sůl, tentokrát vyrazil na hriště Cidliny, mladého týmu, který byl proložen zkušenými hráči. Z vítězství se nakonec hostovali domácí fotbalisté. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lidová moudrost říká: "Když se dva perou, třetí se směje." Ve fotbale jsou jak známo strany dvě, takže by se dalo spíše říct: "Broumov se pere a Cidlina se směje." Fotbalisté Broumova měli ve víknedovém utkání mírnou převahu v držení míče, jejich útočné snahy však zvládala obrana Cidliny likvidovat. Do vedení se tak dostali domácí, a to hned do dvougólového. Nejprve se v 16. minutě prosadil útočník Šimbovský, na kterého ve 32. minutě navázal jeho spoluhráč Havrda. Za stavu 2:0 tak do kabin odcházeli spokojenější domácí hráči. Ve druhém poločase vykřesal kontaktním gólem naději pro Broumov střídající Martin Gago, který se na hřiště dostal v 53. minutě a hned o pět minut později se uvedl brankou. Během následující třicetiminutovky se však další pokusy Broumova neujaly, a zápas tak skončil 2:1 pro domácí Cidlinu, která může nyní spát o něco klidněji, nesmí však usnout na vavřínech. 



Sestavy


RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Vincour [-] , J. Matějka [-] , I. Faitl [-] , A. Zich [-] (90. L. Pavlata [-] ) - T. Vaněk [-] , J. Havrda [-] , P. Mejstřík [-] , R. Žalman [-] (46. P. Obermajer [-] ) - M. Masák [-] (46. L. Pospíšil [-] ) , V. Šimbovský [-] (56. O. Janouch [-] )

TJ Slovan Broumov
M. Bohuška [-] - E. Wilke [-] , O. Gago [-] , L. Hanzlík [-] , J. Kotyza [-] - J. Schubert [-] , D. Svoboda [-] (76. T. Mucha [-] ) , J. Mucha [-] , J. Šimon [-] - J. Kuchta [-] (53. M. Gago [-] ) , J. Semerák [-]

ŽK: 30. J. Matějka - 69. E. Wilke .
Místo: Nový Bydžov.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.