J. Nosek 14.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.05.2015 17:00

25.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nejlepší obrana je obrana


Branky


14. J. Nosek
0

Zápas týmů ze středu tabulky mezi Rychnovem a Dobruškou moc fotbalové krásy nenabídl a po jedné vstřelené brance se nakonec radovali domácí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas o jednom vstřeleném gólu rozhodl už v úvodu utkání rychnovský záložník Nosek, který se trefil ve 14. minutě. Těsné vedení si domácí fotbalisté Rychnova pečlivě střežili jako oko v hlavě až do konce utkání, jejich bojovný a obranný výkon nakonec vedl ke třem bodům, protože Dobruška neodehrála první půli podle svých představ a minimálně vyrovnat se jí nepodařilo ani ve druhém poločase, kdy už sice hosté předváděli zlepšený výkon, který však na body nestačil. Rychnov tedy za těsnou výhru získal tři body, a může tak zbytek sezony dohrávat poměrně v klidu ve středu tabulky 



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
M. Pěnička [-] - M. Pups [-] , M. Bárnet [-] , R. Kubec [-] , D. Trejtnar [-] - J. Počtýnský [-] , M. Semerád [-] , S. Pohl [-] , J. Nosek [-] - P. Müller [-] (64. L. Volný [-] ) , M. Valášek [-] (85. J. Jedlinský [-] )

SK Dobruška
J. Klofanda [-] - P. Effenberk [-] , A. Zilvar [-] , J. Effenberk [-] (82. F. Šotola [-] ) , D. Eimann [-] - A. Hašek [-] , J. Mikušík [-] , P. Krahulec [-] , M. Dostál [-] - V. Malý [-] , M. Bohuňovský [-] (46. R. Čopík [-] )

ŽK: 53. M. Bárnet , 88. J. Jedlinský , 89. J. Počtýnský , 90. M. Pěnička . ČK: 64. M. Bárnet .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.