Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.05.2015 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Gólové hody v Kostelci


Branky


0

Brankově nejštědřejší utkání kola se hrálo v nedělní podvečer v Červeném Kostelci, kde domácí tým porazil hosty z Lázní Bělohrad 5:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Další prospaný úvod zápasu Lázní Bělohrad

Vypadá to jako zaběhnutý rituál, bez kterého nemůžou forbalisté Bělohradu začít hrát. I do tohoto utkání vstoupili hosté poměrně ospale a nedůsledně a byli za to náležitě potrestáni. Domácí hráči Kostelce hrozili především křídelní hrou. První branky se kostelečtí a jejich početní přiznivci dočkali v 17. minutě, kdy se prosadil obránce Havlíček. Lázním Bělohrad se sice podařilo poměrně rychle odpovědět, v 25. minutě srovnával Zejfart. Poslední slovo v prvním poločase měli ale opět domácí, respektive záložník Martin Vít, který dvěma brankami v rozemzí pěti minut rozhodl o poločasovém vedení svého týmu v poměru 3:1. 

Pozdní stíhací boj

Hosté si jistě v kabině řekli něco o tom, jak zlepšit svoji hru, vstup do závěrečné časti zápasu se jim ale opět nepovedl. Už ve 46. minutě zvyšoval na 4:1 Hypius. Zdálo se, že teprve čtvrtý gól byl tou potřebnou fackou, kterou hráči Lázní Bělohrad potřebovali. Od této obdržené branky se jejich hra zlepšila a to začalo přinášet i branky v soupeřově svatyni. Dvě kontaktní trefy zaznamenal v 50. a 65. minutě Rychecký. Rozlet hostí však opět trochu přibrzdil domácí záložník Hlava, který v 67. minutě domácím vrátil dvoubrankový náskok. Další úspěch hostů přišel už poměrně pozdě, čtvrtou branku Lázní vstřelil v 88. minutě Šoufek. Více gólů už v Kostelci nepadlo, a domácí se tak mohli radovat z tříbodového vítězství. 



Sestavy


TJ Červený Kostelec
D. Balcar [-] - D. Škoda [-] , K. Havlíček [-] , M. Kováčik [-] (89. O. Koval [-] ) , J. Hypius [-] (83. P. Bárta [-] ) - O. Vít [-] , M. Vít [-] (54. D. Vejman [-] ) , L. Hlava [-] , L. Gross [-] - T. Martínek [-] , D. Petrů [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - J. Hrnčíř [-] , J. Šoufek [-] , J. Zejfart [-] , T. Berger [-] - J. Lánský [-] , P. Kazda [-] , L. Šrám [-] , J. Loner [-] - M. Rychecký [-] (80. R. Šorm [-] ) , J. Odvárko [-] (67. O. Krušina [-] )

ŽK: 30. J. Odvárko , 45. J. Loner .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.