O. Hudik 58.
1:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice v nervózním utkání protáhly neporazitelnost


Branky


58. O. Hudik - 63. J. Lepič , 82. J. Lepič
0

Libochovice ztratily dobře rozehraný zápas.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

Nováček z Libochovic se v podzimní domácí derniéře utkal s Křešicemi. Favoritem byli hosté, kteří šestkrát v řadě neprohráli a postupně se propacovali do středu tabulky. Domácí prozatím nasbírali jen devět bodů. I když herně nepropadávají, čeká je boj o záchranu.

 

V prvním poločase měly více šancí Křešice. Dvakrát zklamal Lepič, jednou Suchánek. Ve všech případech vždy dobře zakročil brankář Krpeš. A když už byl překonán, zachránilo ho po pokusu Lepiče břevno.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Nervózní závěr přinesl tři vyloučené

Libochovice nastoupily do druhého poločasu s větší chutí a bojovností. A jejich hra přinesla velmi brzo kýžené ovoce. V 58. minutě z pravé strany odcentroval Jan Košťál a nikým neobsazený Ondřej Hudik dostal svůj tým do vedení.

 

Hosty tato situace opařila, ovšem v 63. minutě bylo vyrovnáno. Libochovice kopaly trestný kop. Ten se jim ale nepovedl, následoval protiútok, ze kterého vyrovnal z úhlu právě Lepič. Utkání začalo být nervózní, Křešicím nebyly uznány dvě branky.

 

Rozhodnutí přišlo v 82. minutě, kdy se za obranu dostal Lepič a podruhé v utkání překonal Krpeše. Domácí se zlobili na rozhodčího, podle nich byl Lepič v postavení mimo hru.

 

V nastavení pak atmosféra na hřišti zhoustla, hlavní sudí vyloučil hned tři hráče. Červenou dostal jak křešický Lukáš Hrdý, tak domácí brankář Filip Krpeše, včetně Petra Tučka.

 

Hosté tak vyhráli 2:1 a drží sedmé místo. Libochovice zůstávají na dvanáctém místě. Křešice podzim zakončí domácím utkáním proti České Kamenici, Libochovice jedou do Jílového.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Začnu naším výkonem. Nebyl špatný, ale opět nás potopily dvě hrubé individuální chyby. Posledních dvacet minut nezvládli rozhodčí. Padl gól z ofsajdu, Krpeš byl neprávem vyloučený. Hlava mi nebere fakt, že hlavní rozhodčí Míč hrál 20 let za Křešice. A teď je přijede k nám pískat. Podali jsme protest. Jediným pozitivem je fakt, že týmy kolem nás také prohrály."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "V prvním poločase jsme byli lepším celkem, ovšem v koncovce to nevyšlo. Po změně stran byli domácí agresivnější a dostali se do vedení. My jsme to ale otočili a podle mého názoru zaslouženě zvítězili."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , T. Zůna [-] - P. Tuček [-] , I. Oros [-] (66. L. Horký [-] ) , O. Hudik [-] , J. Oliva [-] - J. Košťál [-] , P. Musil [-] , M. Hudik [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - V. Kühn [-] , D. Lenrt [-] , L. Hrdý [-] , T. Hrdý [-] , L. Lébl [-] , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-] (89. J. Rusý [-] )

ŽK: 71. L. Horký , 72. M. Hudik , 75. F. Krpeš , 85. O. Wiesner - 8. J. Lepič , 54. V. Kühn , 62. T. Hrdý , 76. D. Lenrt , 85. J. Suchánek , 86. M. Loula . ČK: 92. F. Krpeš , 92. P. Tuček - 92. L. Hrdý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Cvachoušek František - PRŮŠA Dominik, MÍČ Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.