Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 17:00

23.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Penaltového víkendu se zúčastnili i v Kratonohách


Branky


0

V podzimní části Dobruška zvítězila nad Kratonohami 3:2 a něco podobného chtěla zopakovat i tento víkend, nakonec se fotbalisté Dobrušky museli spokojit s cenným bodem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kratonohy na svém hřišti přivítaly dvanáctou Dobrušku. Oba týmy mají stále o co hrát – fotbalisty Kratonoh žene ještě ne úplně ztracená vidina předních míst v tabulce, naopak Dobrušku stále pronásledují záchranářské práce. Tabulkové starosti týmů, ať už příjemné či nepříjemné, se pozitivně promítly i do utkání, které nabídlo spoustu branek.

 

Vstup do utkání se povedl hostům z Dobrušky, kteří už ve dvanácté minutě získali dvoubrankový náskok, a to díky brankám Bohuňovského a Haška. Domácí se však nevzdávali a ještě v prvním poločase se jim díky gólu Mládka podařilo pokořit jinak spolehlivě fungující hru Dobrušky.

Ve druhé půli Kratonohy dokonce otočily vývoj utkání, v 56. minutě se trefil Hamák a v 64. minutě proměnil pokutový kop Král. Dobrušku ale ani to nezlomilo a v 74. minutě se Effenberkovi podařilo vyrovnat. V penaltovém rozstřelu byli úspěšnější domácí fotbalisté Kratonoh, ti si tak ze zápasu odnesli bod navíc. 



Sestavy


FK Kratonohy
J. Vaníček [-] - P. Vyleťal [-] , Š. Král [-] , M. Stránský [-] , M. Bořke [-] - J. Fidra [-] (31. M. Nun [-] ) , D. Franc [-] , Z. Semelka [-] , M. Jilemnický [-] - R. Mládek [-] , D. Hamák [-] (84. J. Štěpánek [-] )

SK Dobruška
J. Klofanda [-] - V. Malý [-] , P. Krahulec [-] , A. Zilvar [-] , F. Šotola [-] - M. Bohuňovský [-] , D. Eimann [-] , J. Effenberk [-] , M. Dostál [-] - A. Hašek [-] , R. Čopík [-] (93. Z. Zounar [-] )

ŽK: 67. M. Jilemnický - 40. F. Šotola , 75. D. Eimann .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.