3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Křešice posílily, ale v Libouchci neuspěly


Branky


0

Domácí tým potvrdil roli favorita a vyhrál 3:0.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vše načal Hejna

Domácí Libouchec, který v minulém ročníku zažil velmi dobrou jarní část, přivítal Křešice, které naopak bojovaly o záchranu v soutěži. Do té nové posílily. Satran sice zůstal na Střekově, ale v základní sestavě se objevilo hned trio hráčů z Pokratic - Tuháček, Ondřej Rondoš a Loula.

 

První branka na sebe nenechala dlouho čekat, přišla totiž v 11. minutě. K odraženému míči se dostal Hejna, který vzápětí přesnou střelou překonal Větvičku. Hosté rozhodně herně nezklamali, nastřelili dvakrát brankovou konstrukci, ale na poločasovém vedení domácích se nic nezměnilo.

Křešice vyšly střelecky naprázdno

Druhou půli načal opět lépe Libouchec. Běžela 58. minuta, kdy se do úniku dostal Černohorský a překonal Větvičku. Poslední branka padla v samotném závěru, přesněji v 89. minutě. To se trefil Němeček, když hlavou gólově zužitkoval pěkný centr Nováka.

 

Křešice mohou porážku napravit v dalším kole, když doma hostí Mojžíř. Naopak Libouchec se představí na půdě České Kamenice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Vyhráli jsme zaslouženě. Soupeř měl určitě svou kvalitu, ale hodně nás limitovalo to šílené vedro."

FK Křešice
Luboš Pekárek, vedoucí FK Křešice: "Domácí sice byli lepší, ale konečná porážka je krutá. Herně to ovšem nebylo tak zlé, dvakrát jsme nastřelili břevno, jednou to jeden z domácích hráčů vykopával z brankové čáry. Mladí kluci se ukázali v dobrém světle. Věřím, že příště to bude lepší."



Sestavy


TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - M. Kabát [-] (60. D. Kodet [-] ) , J. Černohorský [-] , V. Slavka [-] (72. T. Palaščák [-] ) , J. Novák [-] , J. Studený [-] , M. Hejna [-] , L. Martinů [-] (58. R. Němeček [-] ) , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Schoř [-] (63. M. Faust [-] ) , L. Lébl [-] , L. Cibulka [-] , O. Rondoš [-] (60. J. Rusý [-] ) , J. Suchánek [-] , A. Bezemek [-] , J. Lepič [-] , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , P. Tuháček [-] (85. M. Restej [-] )

ŽK: 83. M. Hejna - 65. M. Faust , 69. A. Bezemek .
Hráči zápasu: T. Pluhař , J. Novák , M. Hejna .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.