Javornice předvedla Borohrádku před početnou diváckou návštěvou lekci z produktivity a efektivity


0

V úvodním kole nejvyšší okresní soutěže se střetla mužstva domácí Javornice které stabilně patří k týmům z horní poloviny soutěže s hostujícím týmem Borohrádku který po několika letech v krajské soutěži spadl do II. okresní třídy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od úvodního hvizdu se hra odehrávala převážně od vápna k vápnu s občasnými většími či přímo k golovými šancemi na obou stranách. Bezbrankový stav trval do 25.minuty kdy domácí Tomáš Krunčík využil chvilkové nepozornosti bránícího hráče a rozvlnil síť za zády bezmocného brankáře Borohrádku. 1:0

Vstřelená branka dodala domácím klid a hosté začali ( museli ) přitvrzovat hru ale hlavně otevírat v obranně okénka kterých dokázal využít dvěmi rychlými brankami agilní střelec Jakub Kráčmer po přesných přihrávkách svých spoluhráčů. Poločasový stav 3:0

 

Bouřka v kabině hostů a dvojité střídání naznačovalo, že druhá půle bude ještě zajímavou fotbalovou podívanou.

Jenže hned v následujících vteřinách 46.minuty se ve vápně dostal k hlavičkovému souboji javornický Josef Kovaříček s obránci a brankářem Borohrádku a k překvapení  přítomných doputoval kulatý nesmysl po čtvrté do sítě hostů. 4:0 Obdržená branka tak určila jak se budou vyvíjet následující minuty ve kterých Jakub Kráčmer přidal další branku a oslavil tak první hattrick v nové sezóně. 5:0 Za rozhodnutého stavu předvedl domácí tým několik hezkých kombinací které potěšily necelé dvě stovky příhlížejících diváků.

Hosté se v následujích minutách zmohli na 2 žluté karty a několik ostrých slovních výpadů jak k pomeznímu a hlavnímu rozhodčímu který na sobě nechal dříví štípat a neudělil tresty labilním ,,hráčům,, v týmu Borohrádku kteří dosud nestrávili hořké sousto sestupu z 1.B třídy. Někteří jednotlivci ale podali slušný výkon kterým nadělali domácím obráncům mnoho horkých chvilek. 

Světlým okamžikem jejich výkonu tak byla branka na 5:1 v 83.minutě v podání Miloně Vojnara  na kterou krátce nato našel odpověď domácí Michal Plašil, který tak upravil výsledné skóre na 6:1. 

Borohrádeckým tak nezbývá než smířit se s okresní soutěží. Zapomenout na toto nepovedené utkání a začít v dalším s chladnou hlavou a předvádět kvalitní hru.

Javornické borce čeká výjezd do horského městečka Deštné , které přes veškerou snahu nepostoupilo do kraje a bude se muset poprat o postup v další sezóně.

V loňském měření sil se jednalo o vyrovnané utkání a lze očekávat i tentokrát podobný průběh vzájemného zápasu.

 

 Š. P.



Sestavy


Javornice
L. Kasper [-] - J. Resl [-] (87. T. Plesl [-] ) , P. Kasper [-] , S. Koutský [-] , D. Suk [-] - J. Kovaříček [-] , T. Krunčík [-] (59. J. Krunčík [-] ) , J. Kráčmer [-] (62. M. Plašil [-] ) , J. Kráčmer [-] , J. Hovorka [-] (49. M. Štěpánek [-] ) - A. Krejčí [-] (73. J. Dlask [-] )

TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Nývlt [-] - J. Kněžour [-] (46. R. Sazima [-] ) , M. Vojnar [-] , K. Lifka [-] (46. M. Janeček [-] ) , K. Voříšek [-] (59. M. Vencl [-] ) , J. Čermák [-] , T. Sazima [-] (64. T. Václavek [-] ) , J. Bílek [-] , P. Matějus [-] , J. Matějus [-] , M. Moravec [-]

ŽK: 56. K. Voříšek , 90. P. Matějus .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: ZÁLIŠ Martin - REICHL Petr, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.