Dolany vyškolily nováčka


Branky


0

Dne 27.8. se odehrál zápas mezi Dolany a týmem ze Zábrodí. Zábrodí postoupilo do OP teprve pro letošní ročník a přivedlo si do kádru několik nových posil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnané síly

Hned v úvodu se zkušené dolanské mužstvo spustilo do několika ofenzivních akcí, které však neměly šťastnou koncovku. Po zadu nezůstavali ale ani zábrodští a díky skvěle uspořádané záloze se jim dařilo pořádně zaměstnávat obranu domácích, ale ani zde to nepřineslo úspěch. Radost přinesla až 27. minuta a to Dolanům, kdy se za obranu prosmykl Lukáš Semanišin a poslal tak svůj tým do vedení. Do konce poločasu se spíše bránilo a spoléhalo na rychlost útočníků, kteří ale byli důsledně bráněni. Stav 1. poločasu tak skončil 1:0 ve prospěch domácích.

Dolany prokázaly svou zkušenost

Druhý poločas začali domácí velmi aktivně, hned po rozehrávce Zábrodí vybojovali rohový kop, ke kterému se již tradičně posavil Ivan Tokar, ten poslal míč na malé vápno, kde se v režii Ondřeje Sedláčka míč těsně dopravil za brankovou čáru- 2:0. Po tomto gólu začali být produktivní opět zábrodští. Ti byli nebezpeční zejmána z nakopávaných balónů na své ryhlé útočníky. Domací obrana však nepropouštěla za svá záda skoro nikoho, a když už tak se o něj postral golman Jaroslav Karel. Až 77. minuta opět přinesla radost a to již potřetí Dolanům. Tentokrát mohl slavit svoji trefu Tomáš Náhlík. Ke konci zápasu už bylo vidět, že se snaží Zabrodí beznadějně dobýt dolanskou branku a domácí nemají vyšší zájem vstřelit další gól. Důkazem tohoto faktu je, že v poslední 5ti minutovce Dolany vystřídali 4 krát z 5ti možných. 

 

Dolany tak i ve třetím kole bodují a jsou na dosavadním 1. místě, kde minimálně do neděle 28.8. vydží stoprocentně.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Vaníček Michal - VANČÁK Josef, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.