0:2
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podskalan konečně vstřelil branky a zvítězil v Libán 0:2.


Branky


0

Oba týmy nehrají v dobré formě od začátku sezóny, a proto byl tento zápas pro oba týmy velmi důležitý. Podhradí potřebovalo najít střelce, aby mohlo pomýšlet na odvoz bodů z Libáně, což se nakonec díky dvěma brankám povedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vstřelil Podskalan dvě branky a vedl 0:2.

Všichni se na tento zápas těšili a diváci doufali, že konečně uvidí kvalitní zápas a výkon od domácího mužstva. Na druhé straně hosté z Podhradí museli především zlepšit svoji útočnou fázi, protože jejich statistika vstřelených branek v této sezóně je opravdu tristní. Tento zápas byl pro napravení útočných statistik naprosto ideální. Hosté z Podskalanu Podhradí pod vedením trenéra Voldána Romana vstoupili do utkání aktivně a dobrým pohybem dělali domácím problémy. Po rychlém útoku z křídelního prostoru přišel centr a nedůslednost v obraně domácích a hosté se ujali vedení, když se v 13. minutě prosadil Ramšák Ondřej a poslal hosty do nadějného vedení 0:1. V dalším průběhu 1. poločasu kupili domácí hráči z Libáně řadu nepřesností a zbytečných faulů. Po zahrání jednoho z rohů  přišel faul a následoval pokutový kop, který hosté bezpečně proměnili, když branku v 37. minutě vstřelil hostující kapitán Zelinger David.

Druhý poločas již žádná branka nepadla a hosté si odváží cenné tři body za vítězství 0:2.

Ve druhém poločasu domácí hráči z Libáně zatlačili soupeře na jejich půlce, do žádné vyložené šance se však díky bojovnosti hostujících hráčů nedostali. Soupeř naopak hrozil z brejků, nedokázal však žádný z nich potrestat brankou. I přes několik šancí v druhém poločase branka již nepadla a hosté si odváží všechny tři body do tabulky okresního přeboru za vítězství 0:2. Splnili tedy hlavní úkoly, které měli před tímto zápasem. Za prvé vstřelili branky a za druhé brankář Mauer Michal vychytal čisté konto, což je jistě velmi dobrým vkladem do dalších zápasů Podskalanu v okresním přeboru. Pokud se domácí budou nadále prezentovat těmito výkony, šance na bodové zisky budou mizerné. Proto hlavním úkolem do dalších kol je zvýšení sebevědomí hráčů Libáně a psychologická práce jejich trenéra k napravení dojmu z této sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Bányácski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.

SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Od nás to byl festival zahozených šancí. Skóre mělo být daleko vyšší. Radost z vítězství kazí zranění dvou hráčů. Pro jednoho musela přijet záchranka.



Sestavy


TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - F. Skořepa [-] (46. T. Barcal [-] ) , R. Balcar [-] , C. Cristea [-] , T. Vondráček [-] , Z. Pešta [-] , R. Hlavatý [-] , J. Smetana [-] , C. Cristea [-] , R. Mutzer [-] (61. O. Mička [-] ) , J. Vondráček [-] (64. J. Jůza [-] )

SK Podskalan Podhradí
M. Mauer [-] - P. Klein [-] , P. Pištěk [-] , J. Kořínek [-] - K. Javernig [-] , M. Portyš [-] (64. P. Soukup [-] ) , M. Veselý [-] (90. R. Voldán [-] ) , D. Zelinger [-] - L. Kraus [-] - O. Ramšák [-] (70. J. Štolovský [-] ) , P. Matouš [-]

ŽK: 6. J. Vondráček , 38. R. Hlavatý , 49. Z. Pešta - 16. P. Matouš .
Hráči zápasu: R. Balcar - D. Zelinger , J. Kořínek , M. Mauer .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: Šťastný Martin - KROB Pavel, DOUŠA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.