5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:30

8.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


11. T. Szamko , 32. M. Fiala , 43. M. Fiala , 57. T. Szamko , 70. J. Smutný
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Třešňový květ Žlunice
Šádek Ondřej (hráč Žlunic): Žlunice od začátku utkání určovali tempo hry a vytvářeli si spoustu brankových příležitostí, které bohužel končili většinou vedle brány, ale i tak se podařilo dát do poločasu tři goly. Hosté se během prvního poločasu do žádné vyložené šance nedostali. Ve druhém poločase hrali domácí v klidu kombinační fotbal, který jim i vycházel a přidali ještě další dva goly. Za stavu 5:0 byla ke konci zápasu nařízena proti domácím penalta, kterou Hamerka chytil a tak byl tragický výkon Libáně dovršen. Je potřeba poděkovat i rozhodčímu za dobře zvládnuté utkání.Na to že 20 minut před zápasem nás bylo jenom 8 a čekali jsme jestli ještě někdo příjde, tak herně i výsledkově zápas dopadl na výbornou. Velké plus ze zápasu je i to, že obrana konečně neinkasovala.




Sestavy


TJ Třešňový květ Žlunice
Z. Hamerka [-] - J. Smutný [-] , O. Sys [-] , T. Pižl [-] , P. Jiřička [-] , O. Šádek [-] , M. Fiala [-] , D. Horák [-] , J. Roman [-] (80. O. Tomi [-] ) , T. Szamko [-] (66. O. Vitvar [-] ) , Z. Myška [-]

TJ Sokol Libáň
J. Knížek [-] - T. Vondráček [-] , C. Cristea [-] , P. Bányácski [-] , F. Skořepa [-] (46. M. Pankrác [-] ) , J. Smetana [-] , R. Balcar [-] , O. Mička [-] , R. Mutzer [-] , C. Cristea [-] , Z. Pešta [-] (80. M. Valenta [-] )

ŽK: 57. D. Horák , 65. T. Szamko , 71. O. Sys - 57. Z. Pešta .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Petr - SMUTNÝ Přemysl (N), KOTALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.