Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Paka na domácím hřišti porazila Kopidlno 4:3.


Branky


0

Do Staré Paky zajížděl zkušený soupeř oprýskaný 1. B třídou a hlavní aspirant na postup, FK Kopidlno. Stará Paka má nebývale k předešlým sezónám již dosti bodů a i v tomto zápase chtěla bodovat. Na náladě před zápasem bylo znát, že všichni přítomní hráči si uvědomovali důležitost tohoto klání a v hlavě otázku: Byly předešlé výsledky dílem náhody nebo se ve Staré Pace rodí mančaft konkurence schopný v poměřování sil s těmi nejlepšími? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas vyhráli domácí 2:0.

Úvod utkání vyšel domácí Staré Pace velmi dobře. Hned v 7. minutě se k míči dostal kanonýr Vavrinec a utěšenou přízemní střelou z dálky nedal brankáři hostí žádnou šanci 1:0. Euforie na straně domácích, zkyslé výrazy ve tvářích hostujících hráčů. Avšak bylo ještě moc brzy, aby kopidlnští házeli pomyslnou flintu do žita. Zanedlouho mohlo býti vyrovnáno. Oldřich Mercl neúmyslně podťal protivníka a rozhodčí ukázal na puntík znamenající pokutový kop. V bráně ale stál zkušený matador Musil, celým jménem Bronislav Musil. Brankář zhypnotizoval svého soka a skvěle lapil tuto obrovitánskou příležitost na skórování a vyrovnání výsledku. Kopidlnští byli rázem pány hřiště, zlepšili pohyb a neustále hrozili náznaky šancí, avšak staropacká obrana s námahou odolávala. Přeci jen okénka se tu a tam objevila, ale snaha Kopidlna skončila na famózně chytajícím Musilovi. Stará Paka sázela na rychlé protiútoky. Jeden z mnoha takových skončil krásnou brankou Vojty Pospíšila 2:0.

Dramatický druhý poločas přináší vítězství Staré Pace 4:3.

Od prvních minut zatlačili hosté staropacké na jejich půlku a branka visela na vlásku. Z neškodně vypadající akce hostí, po chybičce domácího brankáře, byl stav snížen na 2:1. Neuběhla snad ani jedna minuta od rozehrávky, kdy z dálky napřáhl Blažek, míč se odrazil od spojnice ven, kde stál Dominik Rolf a na dvakrát překonal obranou hráz hostí 3:1. Za pár minut bylo sníženo po krásně kopnutém přímém kopu hostí – 3:2. Kopidlnští byli odměněni za aktivitu srovnáním, o které se pokoušeli takřka celý zápas. Střelu z dálky se nepodařilo zablokovat a brankář Musil bohužel nedosáhl – 3:3. Dominik Rolf vykombinoval se svým spoluhráčem svůj samostatný nájezd na brankáře hostí a houslema rozhodl o třech bodech pro Starou Paku. Do konce utkání ještě mohla zvýšit vedení dvojice Blažek - Vavrinec, ale prvně jmenovaný nedokázal dosáhnout na přihrávku Vavrince. Kopidlno se již nezmohlo na odpověď v podobě gólu, ba naopak ještě vyfasovalo červenou kartu pro jednoho svého hráče za nesportovní chování. Rozhodčí Styblík ukončil tento brankami hojný zápas a každý kdo v tomto utkání fandil a přál Staré Pace musel být nadmíru spokojen.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stará Paka
Drusan Jan (trenér týmu): Zápas měl vše co si jen divák může přát. Nasazení, krásné góly, žluté a červené karty, emoce a v neposlední řadě sladké vítězství domácího týmu. Stará Paka si vyzkoušela, že může brát body i papírově silnějším týmům a v její cestě za úspěchem nic nebrání. Sešel se mančaft, který se může stát štikou okresního přeboru v sezóně 2016/2017,ale chce to stále jako doposavad bojovat,mít pokoru a respekt k soupeři a neusnout na vavřínech. Nezdary přijdou, ale proč si tento pocit opojení neprodloužit při dalším těžkém zápase na hřišti Pecko-Bělohradu ,,B,, ?

FK Kopidlno
Janda Petr (hráč Kopidlna): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


TJ Sokol Stará Paka
B. Musil [-] - J. Jerie [-] , E. Bark [-] , V. Kazda [-] , O. Mercl [-] - J. Blažek [-] , J. Bíl [-] , V. Pospíšil [-] , V. Vavrinec [-] , D. Pakosta [-] - D. Rolf [-] -

FK Kopidlno
P. Brodský [-] - P. Berounský [-] , L. Komárek [-] , J. Janáček [-] , M. Havelka [-] - D. Machačný [-] , A. Nasikovský [-] (65. P. Zedek [-] ) , J. Dřímal [-] , P. Čech [-] - M. Poutník [-] , M. Valnoha [-]

ŽK: 35. V. Vavrinec , 41. E. Bark , 55. O. Mercl - 40. L. Komárek , 41. M. Valnoha , 55. J. Dřímal , 59. M. Havelka , 79. D. Machačný , 82. M. Poutník . ČK: 82. M. Poutník .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Styblík Jaromír - ŠOTEK Jan, PALM Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.