3:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 17:00

4.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno zvítězilo v zajímavém zápase nad rezervou Bělohradu 3:1.


Branky


1

V nedělním podvečeru zavítalo mužstvo L. Bělohrad B do Kopidlna, které vévodí okresní tabulce. Domácí nastoupili v červenobílých dresech, naši hráči použili černobílé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas diváci branku neviděli - 0:0.

Začátek utkání se vyznačoval opatrnou hrou z obou stran. Do první vážnější šance se dostali hosté v 9. min., když Černý utekl po pravé straně a odcentroval před odkrytou bránu na Holombu, který ale přestřelil. Ve 12. min. to zkoušel z velkého vápna Havelka, ale výsledek byl stejný. V 18. min. rozehrál přímý volný kop Suchánek, Hartl poslal míč před domácí bránu, kde se ve skrumáži nepovedlo žádnému z jeho spoluhráčů zakončit přes domácí obranu do sítě. Dvě minuty poté fauloval v pokutovém území Feix jednoho z domácích a k penaltě se postavil Zedek. Ten trefil jen pravou tyč, od které se odrazil k Machačnému, který vyzkoušel jen pružnost boční sítě. V poslední čtvrthodince vyzkoušel Turka z dálky Zedek, jehož hodně povedenou střelu vyboxoval z levé šibenice. Další slibnou šanci domácích zmařil pozorný Turek včasným výběhem. Na druhé straně nechal vyniknout Kováře M. Černý. Před Turkovou bránou musel hasit Hartl. Velmi nebezpečný centr před poloprázdnou bránou odhlavičkoval do bezpečí. V závěru poločasu převzal hostující tým aktivitu, která ale nebyla gólově odměněna. Na Černého centr byl M. Šorm krátký a Suchánek nestihl přesně zasáhnout. V poslední šanci se v prvním dějství ocitl Machačný, ale Turkovu bránu těsně minul.

Kopidlno v druhém poločase rozhodlo o vítězství 3:1.

Po přestávce začali aktivněji domácí hráči z Kopidlna. Machačný navázal na poslední minutu předcházející půle, ale nebezpečnou střelou opět minul. Ve 49. min. namazal zkušený Nezbeda domácímu Zedkovi, který tímto dárkem nepohrdl a tvrdou střelou nedal Turkovi šanci – 1:0. Tato hrubka měla velký vliv na další dění na hřišti. Aktivita hostů byla rázem pryč a jejich hra se blížila podle vyjádření hostí katastrofě. Trochu to začala měnit 51. minuta. K odraženému míči se dostal Holomba, ale hlavičkoval jen do břevna. Tímto pokusem se aktivita na hostující kopačky vrátila. Jejich zlepšenou hru ale přibrzdil zcela zbytečný penaltový zákrok Turka. Ten při výběhu fauloval ve skluzu jednoho z domácích a nařízený pokutový kop proměnil Berounský – 2:0. Hosté se ale ihned vzpamatovali. V následující minutě uvolnil Feix Suchánka, který střelou k pravé tyči snížil – 2:1. V 66. min. mohli domácí opět udeřit. Machačný přihrál na pravou stranu neobsazenému Poutníkovi, jehož zázračně vychytal Turek. Další příležitost měl Poutník spolu s Valnohou, ale zůstalo jen u ní. V 80. min. zastavil unikajícího Poutníka skvělým zákrokem Bičiště, ale v 86. min. se skóre přeci měnilo. Neobsazený kapitán Berounský se prosadil střelou z velkého vápna a zvýšil na 3:1. V 89. min. se v hostujícím vápně dostal k míči Dřímal, ale Turek reflexivně vyrazil. Chvíli poté se další chybě v obraně dostal do šance domácí Nasikovský, ale Turek opět vynikl a potvrdil tím, že přísnější měřítko snese v závěru zápasu z hostující strany jen on sám. V poslední minutě se Bičiště dopustil ve vlastním vápně nedovoleného zákroku a domácí tým měl třetí možnost penalty. Gólman Kovář ale trefil břevno a tak se domácí diváci další trefy do černého nedočkali.



Ohlasy k zápasu


FK Kopidlno
Vodička Josef (hlavní pořadatel): Podrobnosti přineseme později.

SK Lázně Bělohrad B
Miloš Petr ml. (masér L. Bělohrad B): Po celkově vyrovnaném prvním poločase, kdy byli v jeho závěru lepší hosté, se v tom druhém povedlo domácím hned z počátku skórovat. Kopidlenský tým se dostal „na koně“, pevně chytil otěže zápasu do svého držení a zaslouženě zvítězil. I když se nám povedlo, jako zatím jedinému týmu v okrese, vstřelit lídrovi přeboru gól, k bodovému zisku to nestačilo a tak nezbývá nic jiného, než dnešnímu soupeři k vítězství pogratulovat.



Sestavy


FK Kopidlno
M. Kovář [-] - L. Komárek [-] , V. Dyčenko [-] , Š. Malý [-] (70. L. Strnad [-] ) , M. Havránek [-] - T. Dřímal [-] (72. A. Nasikovský [-] ) , D. Machačný [-] , P. Berounský [-] , P. Čech [-] (46. J. Dřímal [-] ) - P. Zedek [-] (56. M. Valnoha [-] ) , M. Havelka [-] (56. M. Poutník [-] )

SK Lázně Bělohrad B
A. Turek [-] - P. Novák [-] , D. Holomba [-] (57. M. Fajgl [-] ) , R. Suchánek [-] , M. Šorm [-] (77. L. Zejfart [-] ) , P. Feix [-] , M. Černý [-] , L. Feix [-] , V. Nezbeda [-] , J. Hartl [-] , J. Bičiště [-]

ŽK: 20. V. Dyčenko , 36. M. Havelka , 76. D. Machačný - 74. J. Hartl , 76. M. Šorm .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Plíšek Martin - ŠAMKO Vladislav, JIŘIČKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
6. 9. 2016 20:27
Moc mě mrzí,že ani jeden z týmu neocenil výkon rozhodčího Martina Plíška,neboť zde by nemohla fugurovat jiná známka než 1.Asi kritika se hodnotí lépe než slova chválí.Myslím,si,že Martin slova chválí za svůj předvedený výkon zaslouží.Šamko