Železnice deklasovala domácí Libáň vysoko 2:7.


Branky


25. T. Vondráček (p.) , 55. J. Smetana - 8. P. Crha , 15. J. Mestický , 23. J. Mestický , 50. P. Crha , 58. P. Crha , 85. P. Crha , 90. P. Bičiště
0

Jako favorit zápasu podle formy v současné době přijížděli do Libáně jako favorit hosté ze Železnice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Železnice vyhrála první poločas 1:3.

Hostující tým si chtěl odvést z Libáně všechny tři body do tabulky okresního přeboru, zatímco domácí Libáň chtěla napravit ne příliš povedené výsledky z úvodu sezóny. Na bohužel neposekaném trávníku se hrál velmi atraktivní a divácky zajímavý zápas. Hned v 5. minutě mohl po nastřeleném břevnu otevírat skóre Mestický, ten bohužel přestřelil. Další šanci měl v 8. minutě Patrik Crha, který se už po úniku z pravé strany nemýlil a otevřel skóre zápasu – 0:1. V 15. minutě běžel sám na branku Jakub Mestický a bylo to 0:2 . V 30. minutě se skóre měnilo znovu, když se opakovala předchozí situace a Mestický dával už na 0:3. Domácí vsázeli jen na nakopávané balóny a jeden takový útok skončil penaltou, kterou proměnil Vondráček a vstřelil branku na 1:3. 

Hosté i v druhém poločase pokračovali v dobrém výkonu a zvítězili vysoko 2:7.

V kabinách bylo o poločase jistě živo. Na domácí straně jistě chtěl domácí trenér hráče nabudit ke korekci nepříznivého stavu zápasu. Na druhé straně trenér Železnice musel hráčům vštípit do hlav, že zápas není ještě rozhodnut a nemůže u nich dojít k nějakému uspokojení z poločasového vedení o dvě branky. Železnice ale nenechala nic náhodě a v 50. minutě zvyšoval po centru na zadní tyč Crha - 1:4. Po rohovém kopu v 55. minutě se domácím opět podařilo snížit, když po odraženém míči krásně zakončil Smetana a snížil na 2:4. Vzápětí ale v 58. minutě dovršil svůj hattrick Páťa Crha přehozením gólmana a zvýšil na 2:5. Hra byla kouskovaná drobnými fauly a nebyla nouze o žluté karty. Dalším gólem zvýšil v 85. minutě střelou z vápna k pravé tyči opět Crha 2:6. Na konečných 2:7 upravil v 90. minutě skóre po přízemním centru Petr Bičiště.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Bányácski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Železnice
Tominec Ivan (vedoucí Železnice): Z našeho pohledu nečekaně snadné utkání, náš výkon nebyl zase až tak výjimečný, ale domácí nám hodně ulehčili cestu ke třem bodům, když po změně stran odpadli fyzicky. Přitom výsledek mohl být ještě vyšší, nebýt tyčí, břevna a především velmi dobrého výkonu domácího gólmana Adama Skořepy, který chytil minimálně pět dalších tutovek. Z naší strany vynikli mimo Patrika Crhy, který snad konečně našel ty správné střelecké kopačky, Michal Beránek a neúnavný Matěj Daniš.

Počet diváků: 86. Rozhodčí: Haken Tomáš - KLEIN Matěj, KOTALÍK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.