Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Jičín | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kopidlno deklasovalo domácí tým jasně 0:5.


Branky


0

Před začátkem zápasu byl favorit jasný a jednalo se o tým z Kopidlna a podle rpůběhu zápasu byly prognózy zápasu více než pravdivé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ještě vyrovnaný a hosté vedli jen o jednu branku.

Domácí tým z Podhradí jistě chtěl začít sezónu dobrým výkonem a připsat si první body do tabulky okresního přeboru. Bohužel pro ně přijel k jejich prvnímu domácímu zápasu natěšený tým z Kopidlna, který chtěl jistě potvrdit roli favorita a z toho zápasu si do nedalekého Kopidlna odvézt všechny tři bodíky do tabulky. Začátek zápasu potvrzoval, že se jedná o první ostrý zápas sezóny a branky se domácí ani hostující fanoušci nemohli dočkat. Změna skóre zápasu přišla až v 30. minutě, když se poprvé v zápase prosadil hostující Martin Valnoha, který poslal hosty do vedení 0:1 a zápas se začal vyvíjet podle zápasových předpokladů. Do konce poločase se již skóre zápasu nezměnilo, a proto hosté odcházeli do kabin o jednu branku spokojenější než domácí tým.

Demolice domácí týmu pokračoval v druhém poločase, když se skóre zápasu zastavilo až na 0:5 pro hosty z Kopidlna.

Domácí tým z Podhradí do druhého poločase šel jistě s odhodláním výsledek zápasu otočit a vstřelit první branku v tomto ročníku okresního přeboru ze strany Podhradí. Čáru přes jejich plány jim ale již v 47. minutě učinil opět Valnoha Martin, který vsítil svoji druhou branku v zápase a výsledek zápasu byl 0:2 pro hosty z Kopidlna, což byla pro domácí smrtící rána. Domácí hráči se z tohoto úderu do konce zápasu již nevzpamatovali a inkasovali ještě 3 branky do své sítě. V 62. minutě zvyšoval na 0:3 Přemysl Čech a zápas se již jen dohrával a bylo otázkou kolik domácí ještě inkasují branek. Ke konci zápasu ještě vstřelil branku Poutník Michal a bylo to 0:4 a v 87. minutě uzavřel skóre zápasu na 0:5 Dřímal Jan. Hosté z Kopidlna tak potvrdili roli favorita a vyhráli na kopci jednoznačně 0:5 a připsali si první tři body do tabulky okresního přeboru.



Ohlasy k zápasu


SK Podskalan Podhradí
Voldán Roman (trenér Podhradí): Podrobnosti přineseme později.

FK Kopidlno
Havelka Miloslav (trenér Kopidlna): Podrobnosti přineseme později.



Sestavy


SK Podskalan Podhradí
J. Měšťan [-] - J. Kořínek [-] , P. Klein [-] , K. Javernig [-] , M. Munzar [-] - R. Voldán [-] , P. Pištěk [-] , P. Matouš [-] (55. P. Soukup [-] ) , D. Zelinger [-] (81. J. Ramšák [-] ) , L. Kraus [-] - M. Říha [-] (71. S. Olejarčík [-] ) -

FK Kopidlno
M. Brožíček [-] - Š. Malý [-] , J. Janáček [-] , L. Komárek [-] , L. Strnad [-] (70. V. Dyčenko [-] ) - J. Dřímal [-] , D. Machačný [-] , A. Nasikovský [-] (46. M. Poutník [-] ) - M. Valnoha [-] (58. P. Čech [-] ) , P. Zedek [-] (80. L. Klaban [-] ) , M. Havelka [-] (65. T. Dřímal [-] )

ŽK: 31. R. Voldán - 35. L. Strnad .
Hráči zápasu: M. Brožíček , M. Valnoha .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: Šťastný Martin - KUČERA Jan, HAKEN Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.