1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Výkon týmu: --

1:4
(1:1)

Výkon týmu: --

Rozhodčí --

Výkon týmu: --

Hodnocení

 
Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

 

Nováček získal překvapivě tři body na hřišti Libáně, když zvítězil 1:4.


Branky


39. C. Cristea - 20. O. Brett , 47. T. Tomášek , 89. J. Roman , 92. L. Sajdl
0

V prvním zápase nového ročníku zajížděla Nemyčeves na hřiště Libáně, která se v okrese objevila po sestupu z 1. B třídy a tudíž se dal očekávat kvalitní zápas.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl ukončen za stavu 1:1.

Přesto hostující hráči chtěli uspět a v počátku zápasu to vypadalo z jejich strany velice dobře. Měli hru převážně pod kontrolou, dobře kombinovali a vytvářeli si postupně i brankové příležitosti. Bohužel ale bez finálního efektu, tedy branky. Až ve 24. minutě se na levé straně podařila kombinace a následný ideální centr Hochmana do vápna, kde se trefil pěknou brankou Brett. Bylo to vyústění nemyčevského tlaku a zasloužené vedení. Bohužel jsem ale hostující hráči propadli tak trochu uspokojení a přenechali částečně hru domácím. Ve 30. minutě Nemyčeves nezachytila brejk domácích, kdy nejprve Jakub Řada netrefil ideálně míč, soupeř postupoval k hostující brance a obrana zbytečně couvala až do vlastního pokutového území. Tím ulehčila domácímu hráči situaci, který neváhal a z vápna to trefil do šibenice. Pěkný gól, ale zbytečný. Do konce poločasu podle vyjádření ze strany hostů předváděli fotbal, který jim není vlastní a byl plný zmatků a zbytečného stresu.

Druhý poločas byl ukončen za vítězného stavu pro hosty v poměru 1:4.

Druhý poločas hráči Nemyčevse začali nejlepším způsobem, kdy Trč  uvolnil Tomáška a bylo to rázem 1:2.  Byla to velice důležitá branka a pomohla hostujícím hráčům hru uklidnit. Přesto ale hostující obrana z Nemyčevse měla občasná okénka v obrané hře celého týmu. I nadále si ale v útočné fázi připravovali příležitosti a hosté věřili, že tam některá spadne a navýší vedení v zápase o dvě branky. To se hostům povedlo v 85. minutě ,kdy se trefil z vápna po dobré kombinaci Jiří Roman a vedení 1 : 3 už výrazně přiblížilo mužstvo z Nemyčevse k zisku tří bodů. Výsledek upravil na 1 : 4  v samotném závěru opět po pěkné akci z křídla Sajdl. Nemyčeves si tedy v prvním zápase připsala tři body do tabulky okresního přeboru a jistě bude v těchto výkonech chtít pokračovat i v dalších zápasech.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Libáň
Bányácski Pavel (trenér Libáně): Podrobnosti přineseme později.

TJ Sokol Nemyčeves
Horna Roman a Řada Zdeněk (trenér a vedoucí Nemyčevse): Výhra je zasloužená za celý průběh zápasu. Měli jsem o mnoho více šancí nežli domácí a čtyři z nich proměnili. V zápasu samotném ale bylo několik hluchým míst z naší strany a zde jsem nespokojen s předvedeným výkonem. Musíme zapracovat více na systému hry, zodpovědnosti jednotlivců a úlohách jednotlivých postů. Občas to vypadalo na hurá způsob všichni dopředu a vzadu jen pár jedinců. Věřím ale, že si vše vysvětlíme a zlepšíme do dalších utkání. Jinak výhra samozřejmě těší a celému týmu patří dík.

Sestavy


TJ Sokol Libáň
A. Skořepa [-] - P. Bányácski [-] , T. Vondráček [-] , C. Cristea [-] (62. M. Pankrác [-] ) , Z. Pešta [-] , M. Kalinka [-] , R. Hlavatý [-] (62. F. Skořepa [-] ) , C. Cristea [-] (65. T. Barcal [-] ) , R. Mutzer [-] , J. Smetana [-] , J. Jůza [-]

TJ Sokol Nemyčeves
L. Hrdlička [-] - O. Brett [-] , M. Zítka [-] , K. Hochman [-] (82. L. Kolář [-] ) , T. Trč [-] , T. Tomášek [-] (73. J. Koldovský [-] ) , J. Janků [-] (65. L. Sajdl [-] ) , J. Roman [-] , V. Řada [-] , J. Řada [-] (90. M. Ostrihoň [-] ) , M. Pánek [-]

ŽK: 18. C. Cristea , 40. Z. Pešta , 75. P. Bányácski - 47. K. Hochman , 64. J. Janků , 80. J. Koldovský .
Hráči zápasu: C. Cristea - T. Tomášek , O. Brett .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šamko Vladislav - PLÍŠEK Martin, HAMPL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.