Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.05.2015 17:00

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa si nakonec snadno doma poradila.


Branky


0

Po prvním poločase byl stav utkání ještě nerozhodný. V druhé půli se už ale dokázali prosadit jen domácí a přesvědčivě zvítězili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí aktivnější.

Domácí byli od začátku aktivnějším a lepším mužstvem. Brzy šli do dvoubrankového náskoku. A podařilo se jim kontrolovat hru. Hosté se zvedli až k závěru poločasu. Domácí lehce polevili na aktivitě a pustili soupeře do hry. Hosté se tak mohli radovat z kontaktní branky z pokutového kopu.

Dominance domácích.

Od začátu půle už měli vše ve svých rukou domácí. Ti diktovali templo hry a soupeře jasně přehrávali. Z množství šancí proměnili tři a tak si užívají zasloužené vítězství 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva(domácí): Propadák z Deštné je zapomenut. Aktivní hrou jsme si brzy vypracovali dvoubrankový náskok. Ke konci prvního poločasu jsme nepochopitelně polevili a hosté dali kontaktní branku. Ovšem během druhé půle naši hráči létali po hřišti jako orli nad Tatrami a jen díky gólmanovi hostí odjížděli domů jen s "bůrkem". Hostům přeji hodně štestí v boji o záchranu. Byla by škoda o takové derby přijít.




Sestavy


TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - J. Šreibr st. [-] , R. Mondík [-] , J. Palán [-] , M. Brzokoupil [-] - T. Doleček [-] (76. J. Čepelka [-] ) , J. Vašata [-] (80. M. Grim [-] ) , J. Šreibr ml. [-] , J. Tlapák [-] (42. L. Guldán [-] ) - T. Sikora [-] , R. Kafka [-] (85. M. Škop [-] )

FC Zdelov 1963
L. Beránek [-] - P. Truhlář [-] , T. Novák [-] , L. Cvejn [-] (78. M. Merta [-] ) , J. Novotný [-] - D. Komárek [-] , F. Marek [-] , J. Weisser [-] , M. Neubecker [-] (36. M. Zeman [-] ) - Z. Sehnal [-] , R. Csontos [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.