Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké vítězství domácí Deštné.


0

Hráči Deštné doma rozstříleli Lípu pěti góly. Nadále si tak drží náděj na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí trestali chyby hostů.

Domácí od začátku vycházeli ze zabezpečné obrany, která tvořila nepropustnou tvrz. Navíc se jim skvěle dařilo trestat chyby v taktice soupeře a náležitě je za to trestali. Po první půli byl stav utkání jednoznačný. Domácí vedli 4:0 a už bylo v podstatě po zápase.

Domácí polevili.

Do druhé půle nastoupili domácí ve vlažném tempu a umožnili tak hostujícímu celku se dostat do hry. Navíc po několika minutách Deštné odstoupil ze hry hlavní tvůrce hry. Po té se snažili domácí zápas už jen dohrát. Hosté však ukázali, že také umí nabídnuté šance po chybách využít a tak se jim povedlo upravit stav utkání na 4:2. Poslední slovo ale měli hráči Deštné, když si zápas pojistili gólem na 5:2.



Ohlasy k zápasu


FK Deštné v O.h.
Zdeněk Lanta(domácí): Je to první krok k záchraně v B-třídě. Doufejme, že to nebyl jen výstřel do prázdna a na výkon navážeme i v dalším kole v Předměřicích.




Sestavy


FK Deštné v O.h.
L. Vých [-] - J. Vítek [-] , J. Kánský [-] , M. Hochmann [-] , Z. Lanta [-] - M. Vávra [-] , P. Drapák [-] (55. D. Fidler [-] ) , V. Balek [-] , P. Valášek [-] - P. Matula [-] , L. Macháček [-]

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - R. Mondík [-] , M. Grim [-] (66. M. Škop [-] ) , L. Prošvic [-] (46. L. Guldán [-] ) , J. Palán [-] - J. Čepelka [-] (75. J. Rektor [-] ) , M. Brzokoupil [-] , J. Vašata [-] , J. Tlapák [-] - J. Šreibr ml. [-] , R. Kafka [-]

Počet diváků: 20.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.