Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.05.2015 17:00

10.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. H, 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Borohrádek na domácím hřišti vítězí až na penalty.


Branky


0

První celek z Borohrádku se na "vítězství" hodně nadřel. Po poločas totiž o gól prohrával, nakonec se jim přece jen podařilo zvítězit na penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedna šance za druhou.

Od začátku zápasu se hrál otevřený útočný fotbal. Šance střídala šanci a pár z nich dokonce skončil v brankové síti. Zápas se odehrával, jak na houpačce. Nejdříve vedli hosté, domácí pak zvládli zápas otočit na 2:1. Do poločasu ještě ale pro změnu hosté otočili stav utkání a tak se do kabin odcházelo za stavu 2:3.

V druhém poločase se už hra uklidnila.

Do druhé půle nejspíš obě mužstva dostala pokyn, ať tolik nedivočí. Na hřišti se místo šancí spíše střídaly souboje uprostřed hřiště. Pár šancí ale bylo také vidět. Úspěšný ale už byli jen domácí a tak vyrovnali stav utkání na 3:3. O zápase tak musely rozhodnout až pokutové kopy.

Na pokutové kopy byli úspěšnější domácí a vyhráli na ně 5:3.



Sestavy


TJ Lokomotiva Borohrádek
J. Hlaváč [-] - K. Pírko [-] , M. Moravec [-] , J. Uhnavý [-] , T. Dobiáš [-] - D. Brendl [-] , R. Sazima [-] , T. Sazima [-] , J. Jehlička [-] - A. Čermák [-] , J. Bílek [-]

TJ Baník Vamberk
M. Vídeňský [-] - M. Malý [-] , T. Mudruňka [-] , L. Fujdiak [-] , J. Kotýza [-] - T. Králík [-] , D. Halamka [-] , R. Samek [-] , D. Hamerský [-] - M. Šrom [-] , J. Luňáček [-]

Počet diváků: 125.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.