Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úpice čtyřmi góly zdolala Bílou Třemešnou


Branky


0

Po remízovém poločase se domácí rozstříleli a třemi góly rozhodli o své výhře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný poločas

Fotbalisté Úpice a Bílé Třemešné odehráli vyrovnané a bojovné utkání, ve kterém domácí prokázali lepší efektivitu v zakončení. V prvním poločase spolu oba týmy držely krok. Jako první se sice do vedení dostala domácí Úpice, za kterou se v osmnácté minutě trefil Ondřej Šulitka. Bílé Třemešné se ale podařilo na inkasovanou branku rychle reagovat, když ve dvacáté čtvrté minutě překonal domácího gólmana Milana Dytrycha hostující záložník Dominik Žaba. Za stavu nerozhodného stavu 1:1 si obě strany vytvořily nadějné šance, gólmani už ale nekapitulovali, a poločas tak skončil remízou. 

Úpice rozhoduje o výsledku

Ve druhém poločase se hosté neubránili několika zaváháním ve vlastní obraně, která dokázali fotbalisté Úpice okamžitě potrestat. Už osm minut po začátku druhého poločasu se do šance dostal Jan Peterka, který si se svou pozicí dokázal poradit, překonal hostujícího gólmana Jakuba Vočka a poslal Úpici znovu do vedení. Za nepříznivého stavu se Bílá Třemešná znovu pokoušela o vyrovnání, v zakončení ale hosté nebyli tak přesní jako domácí fotbalisté. Těm se čtvrthodiny před koncem povedlo pojistit své vedení, když v sedmdesáté čtvrté minutě zvyšoval na 3:1 Patrik Břicháček. Definitivní pojistku Úpice přidal Ondřej Šulitka. Hráč, který v prvním poločase otevíral skóre, se postaral i o poslední trefu zápasu, když v osmdesáté minutě dával na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu



TJ SOKOL Bílá Třemešná
Zbyněk Šturma - trenér TJ Sokol Bílá Třemešná: Na můj vkus dostáváme příliš laciné branky. Vzadu se dopouštíme školáckých chyb. Problémem zůstává i naše proměňování šancí. Vcelku pro nás nepovedené utkání. Musíme zase zabrat doma.



Sestavy


SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - J. Marel [-] , M. Čáp [-] , O. Šulitka [-] (89. R. Luštinec [-] ) , P. Břicháček [-] (85. B. Kafka [-] ) , M. Hanzlík [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , R. Černý [-] (67. T. Brus [-] ) , J. Pich [-]

TJ SOKOL Bílá Třemešná
J. Vočka [-] - P. Kiss [-] , M. Hruška [-] , M. Pátý [-] , J. Hažer [-] - J. Kubelka [-] (83. J. Murdych [-] ) , T. Kubelka [-] , P. Macek [-] , D. Žaba [-] (66. J. Schneider [-] ) - D. Kubelka [-] , R. Hendrych [-] -

ŽK: 76. P. Macek .
Počet diváků: 107. Rozhodčí: Kánská Blažena - JANEČEK Štěpán, JUNEK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.