2:3
(1:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina díky gólovému prvnímu poločasu zvládla zápas na hřišti Kostelce


Branky


14. L. Říha , 66. M. Klouda - 21. M. Holec , 29. M. Holec , 45. A. Zich
0

Fotbalisté Cidliny sice inkasovali jako první, díky třem gólům stihli ještě v prvním poločase otočit. Kostelec ve druhé půli snížil na rozdíl jediné branky, i kvůli červeným kartám to však bylo ze strany domácích vše. Cidlina vyhrála 2:3. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cidlina otáčí nepříznivé skóre

V úvodu zápasu se oba týmy navzájem seznamovaly a jejich hru ovlivňovaly nepřesnosti v přihrávkách. První vážnější vzruch – a hned gólový – přinesla čtrnáctá minuta. Cidlina nechala na levé straně obrany otevřený prostor, do kterého se vřítil Lukáš Říha. Kostelecký hráč tak postupoval sám proti brankáři Stanislavu Strýhalovi, kterého kličkou obešel a zakončením do prázdné branky otevřel skóre zápasu.

Vedoucí gól Kostelce byl pro hosty dostatečným impulsem. Hosté přidali na aktivitě a začali rychleji napadat rozehrávku Kostelce. To se Cidlině vyplatilo ve dvacáté první minutě, kdy Michal Blažej vybojoval na domácím obránci balon a následnou přihrávkou do vápna vybídl ke skórování Martina Holce, který tak srovnal na 1:1. Cidlina si i v dalším průběhu udržela svoji převahu. Hosté rozehrávali několik standardních situací, pomocí kterých ohrožovali domácí branku Jana Rolejčka. Ve dvacáté deváté minutě rozehrál hostující Michal Blažej rohový kop na přední tyč, kam si naběhl Martin Holec, který svým druhým gólem v zápase poslal Cidlinu do vedení.

 

Kostelec se po dobrém vstupu do zápasu dostal do útlumu. Náznaky šancí si domácí vypracovali díky standardním situacím, z nich ale vyrovnání nevybojovali. V posledních okamžicích první půle navíc Cidlina vstřelila i třetí gól. Michal Blažej poslal ve čtyřicáté páté minutě další povedený centr do vápna Kostelce. Míč se postupně dostal až k Alexandru Zichovi, který dostal míč za záda Jana Rolejčka a určil poločasové skóre 1:3. 

Kostelec vítězí na červené karty, nikoliv však na góly

Ve druhém poločase se Kostelec snažil o vstřelení kontaktní branky a následné zdramatizování zápasu. Domácí se do šancí dostávali prostřednictvím rohových kopů a v šedesáté šesté minutě vykřesali kýžený gól. Míč se ve vápně Cidliny dostal k Michalu Kloudovi, který tečí nasměroval balon za záda Stanislava Strýhala, a snížil tak na 2:3.

 

Za tohoto stavu se Kostelec ještě více tlačil do útoku, naopak pro hosty se otevíraly možnosti rychlých protiútoků. Při přechodu do brejků však hosty sužovaly nepřesnosti ve finální fázi. Situace Kostelce se o něco ztížila v sedmdesáté páté minutě, kdy David Marek musel zatáhnout za záchrannou brzdu a za cenu červené karty zastavil unikajícího Pavla Mejstříka. Důraznou hrou se Kostelec prezentoval i v závěru zápasu, kdy další červenou kartu za hrubý faul viděl Jan Švandrlík. Kostelci se tak nepodařilo vyrovnat a podlehl Cidlině 2:3. 



Sestavy


FK Kostelec nad Orlicí
J. Rolejček [-] - A. Hašek [-] , J. Švandrlík [-] , M. Klouda [-] , J. Kvasnička [-] , D. Marek [-] , L. Říha [-] , L. Šrámek [-] (61. L. Plocek [-] ) , K. Kaplan [-] , P. Klapal [-] , D. Krupka [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] , J. Vrabec [-] (46. T. Vaněk [-] ) - P. Mokošín [-] , P. Pokorný [-] (61. P. Mejstřík [-] ) , V. Šorm [-] (93. M. Vincour [-] ) , M. Blažej [-] - M. Holec [-] (85. J. Jelínek [-] ) - J. Matějka [-]

ŽK: 39. J. Kvasnička , 69. D. Krupka - 10. P. Pokorný . ČK: 75. D. Marek , 94. J. Švandrlík .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Čejchan Ondřej - KALAŠ Radek, ŠEDIVÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.