1:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoká otočila nepříznivý vývoj a porazila Broumov


Branky


0

Domácí tým potýkající se s chabou produktivitou nezačal vůbec špatně a po aktivním prvním poločase se ujal jednogólového vedení. Na začátku druhé půle se ale Vysoké podařilo vývoj zápasu otočit a hosté nakonec zvítězili 1:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Broumovští druhým gólem v sezoně otevírají skóre

Broumovští vstoupili do zápasu aktivně a hrozili rychlými náběhy po pravé straně. Svižné akce domácích zastavovali obránci Vysoké jen za cenu faulů, a domácí tak už ve třetí minutě rozehrávali standardní situaci. Na nízký centr si naběhli na přední tyč broumovští hráči, ve skluzu ale jeden z nich mířil nepřesně a přestřelil.

Vysoká se v dalším průběhu více držela na balonu, svoji optickou převahu ale nijak výrazně nezužitkovala. Domácí navíc nadále hrozili rychlými náběhy a následnými centry. Jako první se dokázal prosadit právě Broumov. Ve čtrnácté minutě se centrovaný balon snesl na zadní tyč branky Vysoké, kde číhal 2546 a hlavou uklidil míč za záda brankáře Milana Pavliše.

Na konci druhé desetiminutovky Vysoká rozehrávala rohový kop, po kterém se balon nebezpečně odrážel na malém vápně Broumova, v pralese nohou se ale fotablisté Vysoké nedokázali dostat k balonu a kloudně zakončit. O několik minut později hosté poslali vysoký centr, na který sice útočící hráč nedosáhl, i tak ale balon nadělal brankáři Jakubu Drahorádovi problémy a domácí gólman se musel vytáhnout, aby vyškrábl míč na roh.

 

Vysoké se příliš nedařila útočná fáze a hosté se ať už kvůli vlastním nepřesnostem, nebo kvůli nízké podpoře spoluhráčů připravovali o balon. Pět minut před koncem poločasu se do dobrého úniku dostal Jan Pražák, hostujícího útočníka ale zradil neposedný balon, kvůli kterému musel zpomalit svůj postup. Přesvědčivé nebylo ani jeho následní zakončení a skončilo v rukavicích brankáře Drahoráda. Vysoké se tak nepodařilo v první půli reagovat na vedoucí branku Broumova a poločas skončil 1:0. 

Vysoká rychle otáčí

Druhý poločas zahájila Vysoká mnohem lépe. Během úvodních momentů se hosté dostali ke střele i rohovému kopu. Právě po centrovaném balonu se k hlavičce dostal Jan Pražák, který zakončením pod břevno srovnal na 1:1. Vysoká byla i v dalších minutách nebezpečnější a v padesáté minutě otočila skóre na svoji stranu. K míči se ve vápně dostal Jan Pražák a střelou, kterou odrazil o pravou tyč broumovské branky, poslal Vysokou do vedení 1:2.

 

Blízko vyrovnání byli domácí v šedesáté deváté minutě, kdy rozehrávali přímý kop z dobré pozice. Broumovský exekutor standardní situace vypálil dobrou ránu, radost mu ale zkazilo břevno hostující branky, které zabránilo vyrovnání. V osmdesáté minutě přišla pro domácí tým další tvrdá rána. Ke střele na hranici vápna se dostal Vojtěch Bělka a jeho střela i za přispění teče jednoho z broumovských obránců skončila v broumovské síti. O dvě minuty později mohla Vysoká ještě zvýšit vedení, nadějný brejk tři na jednoho ale skončil pouze rohovým kopem. Tato neproměněná šance nemusela Vysokou ve výsledku tolik mrzet, hosté si zbývající minuty ohlídali a vyhráli 1:3. 



Ohlasy k zápasu



FK Vysoká nad Labem
Miroslav Píša - vedoucí mužstva FK Vysoká: V Broumově vše při starém, jak to všichni známe. Mazlavé hřiště, bojovný soupeř a fanatičtí diváci. Prohraný poločas nevěštil nic dobrého. Vše změnil namotivovaný Jenda Pražák, jen jsme vyšli z kabiny. Poté už se projevila zkušenost Vysoké nad mládím Broumova. V hospodě na Mýtě u Police pak bylo veselo.



Sestavy


TJ Slovan Broumov
J. Drahorád [-] - O. Gago [-] , M. Dostál [-] (88. J. Pokorný [-] ) , M. Štejnar [-] (35. P. Bureš [-] ) , J. Michálek [-] - M. Gago [-] (90. J. Kitler [-] ) , D. Svoboda [-] , E. Wilke [-] , J. Rolník [-] (79. T. Frydrych [-] ) - J. Schubert [-] , L. Hanzlík [-]

FK Vysoká nad Labem
M. Pavliš [-] - M. Ptáček [-] , J. Píša [-] , F. Hušek [-] (46. D. Starý [-] ) , P. Kafka [-] (36. V. Bělka [-] ) , T. Prorok [-] - M. Haken [-] (72. J. Strachota [-] ) , R. Růžička [-] , J. Podlipný [-] - J. Škvrňák [-] (77. J. Jelínek [-] ) , J. Pražák [-] (88. M. Píša [-] )

ŽK: 22. M. Dostál , 32. L. Hanzlík , 54. P. Bureš , 55. J. Rolník , 65. D. Svoboda - 3. P. Kafka , 42. J. Škvrňák , 70. R. Růžička , 90. M. Píša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Novotný Matěj - HRON Miroslav, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.