0:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 16:00

9.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cidlina čtyřmi góly zvítězila na hřišti Dobrušky


Branky


0

Cidlina v zápase s Dobruškou potvrdila roli favorita a i díky výkonu Michala Blažeje, který si připsal dva góly a dvě asistence, vyhrála 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté proměňují své šance

Mezi Dobruškou a Cidlinou se od úvodu hrálo svižné utkání. V jedenácté minutě se útočník Dobrušky probojoval skrze obranu hostů a postupoval sám proti brankáři Stanislavu Strýhalovi. Brankář Cidliny si ale domácím hráčem nenechal nasadit jesličky, včas sklapl nohy a vyrazil balon do bezpečí. Ve dvacáté první minutě vybojoval míč na domácím obránci Martin Holec, který poslal centrovaný balon do vápna. V pokutovém území se k míči dostal Michal Blažej, který střelou pod břevno nedal domácímu brankáři Marku Pěničkovi šanci. Cidlina se tak dostala do vedení 0:1.

 

O několik minut později postupoval proti brance Dobrušky Martin Holec, útočník Cidliny ale nepřetavil svůj postup v další gól a minul branku. Ve dvacáté deváté minutě se po přihrávce Martina Holce dostal ke střele z hranice vápna Michal Blažej, jeho prudkou ránu ale zastavilo břevno domácí branky. Krátce před poločasem hosté rozehrávali standardní situaci, po které Michal Blažej poslal centrovaný balon na zadní tyč. Do tohoto prostoru si naběhl obránce Radim Žalman, který upravil na poločasových 0:2. 

Cidlina navyšuje vedení

Ve druhém poločase Cidlina potvrdila svoji roli favorita a dalšími dvěma góly navýšila své vedení. V sedmdesáté minutě našel Michal Blažej na hranici vápna Dobrušky Václava Šorma, který využil času i prostoru, který mu darovala obrana domácích, a přesným zakončením zvýšil na 0:3. V osmdesáté třetí minutě z hranice vápna vypálil znovu Michal Blažej, který střelou na bližší tyč zaskočil brankáře Marka Pěničku, a zvýšil tak na konečných 0:4. 



Ohlasy k zápasu



RMSK Cidlina Nový Bydžov
Vladimír Blažej - trenér RMSK Cidlina: Dobruška nás v první půli mile překvapila svým pojetím hry a snahou o kombinační fotbal. K našemu výkonu - je znát, že tým si sedá, výkon splňoval požadavky, vytvořili jsme si řadu dalších možností. Bez dlouhodobých marodů, kapitána Matějky a Mejstříka jsme dokázali, že v kádru je konkurence. Zápas se vydařil trenérovi Michalu Blažejovi, který dva góly dal a na dva další přihrál. Dlouhodobou dobrou výkonnost vykazuje Stránský, dobře zahrál Šorm. S přehledem řídil zápas rozhodčí Kalaš.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - M. Majer [-] (57. M. Jirásek [-] ) , F. Šotola [-] , M. Eimann [-] (76. J. Hubáček [-] ) , D. Eimann [-] , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] (43. D. Pfeifer [-] ) , J. Kolínek [-] , L. Žid [-] , R. Hartman [-] , V. Malý [-]

RMSK Cidlina Nový Bydžov
S. Strýhal [-] - M. Stránský [-] , R. Žalman [-] , A. Zich [-] - M. Blažej [-] , P. Pokorný [-] (81. M. Vincour [-] ) , P. Mokošín [-] , V. Šorm [-] , T. Vaněk [-] (71. J. Vrabec [-] ) - J. Jelínek [-] (55. J. Trejbal [-] ) , M. Holec [-] (84. D. Döme [-] )

ŽK: 45. D. Pfeifer - 68. R. Žalman .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kalaš Radek - MLYNÁŘ Michal, FRANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.