3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 10:15

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia přehrála Dobrušku


Branky


26. D. Chobotský , 45. T. Erber , 85. M. Šolc (p.)
0

Zápas dvou týmů, které se potýkají se střílením gólů – před tímto utkáním vstřelily oba týmy šest gólů – se lépe vydařil hradecké Slavii, která se třikrát skórovala, neinkasovala a získala tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujímají vedení

Ve vyrovnaném úvodu se více na balonu drželi domácí fotbalisté, zatímco Dobruška spoléhala na rychlé a přímočaré akce. Obě obrany však fungovaly přesně a spolehlivě, a útočné akce týmů tak nevedly k velkým gólovým šancím. Míče se do vápna dostávaly zpravidla díky centrů, po kterých následovaly nepřesné a nedůrazné hlavičky nebo zákroky gólmanů.

Více vzruchu se v šestadvacáté minutě vytvořilo před brankou Dobrušky. Nejprve se pro domácí otevřelo více prostoru na levé straně hostujícího vápna, následné zakončení ale dokázal vyrazit dobrušský gólman Jiří Matějů. Míč se ale znovu odrazil na kopačky Slavie. Na hranici vápna si balon zpracoval záložník David Chobotský, který zamířil přesně do pravého horního rohu, a otevřel tak skóre zápasu.

Vstřelená branka prolomila úvodní opatrnost obou týmů a hra se zrychlila. Ve třicáté druhé minutě se dvojice slávistů dostala do brejku proti jedinému bránícímu hráči Dobrušky. Domácí sehráli akci dva na jednoho křížnou přihrávkou na doplňujícího hráče, ten ale namířil své zakončení pouze do brankáře Matějů.

 

Dobruška ve čtyřicáté třetí minutě protáhla dalekonosnou střelou domácího brankáře Jana Moníka. Ten vyrazil balon k dalšímu hostujícímu hráči, který dorazil míč do sítě. Gólovou radost Dobrušky však zkazil odmávaný ofsajd. Regulérní branka padla o dvě minuty později. Domácí Tomáš Erber se po průnikové přihrávce dostal do vápna Dobrušky, zaseknutím balonu oklamal obránce a střelou na bližší tyč zvýšil na poločasových 2:0. 

Slavia kontroluje náskok

Ve druhém poločase Slavia kontrolovala své vedení. Domácí se snažili o průnikové přihrávky za obranu Dobrušky, takové míče ale většinou sbíral brankář Jiří Matějů. Dobruška se sice dostala k několika centrovaným balonům i střelám z dálky, hostům ale chyběla přesnost v zakončení. Většina střel tak nenadělala gólmanovi Janu Moníkovi větší problémy.

 

Slavia sebevědoměji držela balon, její kombinace proto měla delší trvání než kombinace Dobrušky, který tak nedokázala souvisleji zatlačit Slavii na její polovině. V osmdesáté páté minutě se navíc nedovoleného zákroku dopustil hostující brankář Jiří Matějů, který podrazil domácího hráče. Po faulu brankáře Dobrušky následoval pokutový kop, kterého se ujal obránce Martin Šolc a s jistotou proměnil. Slavie tak porazila Dobrušku 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FC Slavia Hradec Králové
Josef Pleskot - trenér FC Slavia HK: Konečně se nám na domácím hřišti podařilo skórovat a zásluhou Chobotského, Erbera a Šolce jsme získali zaslouženě tři body. Hosté nám je vůbec neulehčili a byli velmi nebezpeční. Chválím hráče za touhu po vítězství.




Sestavy


FC Slavia Hradec Králové
J. Moník [-] - D. Veselý [-] , J. Lán [-] , T. Ibrmajer [-] , M. Šolc [-] - J. Linhart [-] (86. M. Klicnar [-] ) , D. Fišera [-] (71. M. Hutla [-] ) , D. Chobotský [-] , M. Dostál [-] - T. Erber [-] (85. L. Feko [-] ) , Š. Derner [-] -

SK Dobruška
J. Matějů [-] - R. Hartman [-] , F. Šotola [-] , D. Pfeifer [-] , A. Zilvar [-] , M. Majer [-] , J. Mikušík [-] , J. Kolínek [-] (81. M. Štětina [-] ) , L. Žid [-] , M. Jirásek [-] , V. Malý [-]

ŽK: 54. T. Erber , 61. D. Veselý , 76. Š. Derner - 28. V. Malý , 68. F. Šotola , 83. L. Žid , 85. J. Matějů .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Prokůpek Jan - GEREG Tomáš, BERÁNEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.