Tatran je z formy, podlehl i oslabeným Bezdružicím


Branky


62. V. Tran - 15. L. Čada , 20. M. Dvořák , 45. L. Čada , 52. L. Čada , 75. L. Čada
0

Šlágr víkendu byl jako jediný ze všech zápasů šestého kola na programu až v neděli. Všichni velcí příznivci okresního fotbalu tak měli možnost se sjet pod hradem na Přimdě, aby sledovali velmi kvalitní zápas. Nakonec to ale žádné vyrovnané drama nebylo. Bezdružicím se podařilo momentálně vykolejenou Přimdu srazit do kolen už v první půli, po níž bylo rozhodnuto. Jiskra si nakoenc došla pro zasloužené pohodlné vítězství a v tabulce si tak určitě dost polepší, Přimda zůstane za první pěticí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dominance Jiskry

Bezdružice rozhodně dorazily na hřiště Tatranu jen s jedenácti hráčia byli tím pádem mírným out-siderem, ale tato předpověď se nepotvrdila. Jiskra byla od začátku pohyblivější a živelnější, čímž Tatran hodně předčila, a tím pádem měla i navrch. Hrála v naprosté pohodě, kdežto Přimda byla svou výkonností hodně rozpačitá. Už v patnácté minutě ze své větší aktivity dokázali hosté vytěžit první zásah v podání Lukáše Čady. O chvíli později už navíc rozradostnil příznivce hostů dalším gólem ještě Milan Dvořák a za stavu 2:0 měla Jiskra zápas velmi dobře rozjetý. I přes veškerou snahu se pak Bezdužicím přestalo střelecky trochu dařit. Ani Přimda se ale nedokázala sebrat, a tak hosté měli stále vše pod kontrolou. S trochou štěstí se jim navíc podařilo v poslední minutě ještě Přimdu dorazit gólem do šaten v podání Lukáše Čady, a tak bylo po první půli prakticky rozhodnuto.

Čada dorazil hosty dalšími dvěma zásahy

Domácí se sice ještě pokoušeli se zápasem něco udělat a zkusili se výrazně vytáhnout s nadějí, že snad brzy sníží a mohli by zápas ještě zdramatizovat. Jiskra však hrála chytře a trpělivě, navíc sama nehodlala příliš polevit. Nyní se jí při protiútocích navíc nabízelo ještě více příležitostí. A na definitivní doražení Přimdy nemuseli hosté dlouho čekat. Už po několika minutách kompletoval hattrick Lukáš Čada, a tím už skutečně a nezlomně rozhodl. Nic už na tom neměnil ani fakt, že se Přimdě nakoenc zhruba o deset minut déle podařilo skutečně snížit z kopačky Duong Tran Vana. Bezdružice se stále příliš nestahovaly a nenabízely tak souepři potřebný prostor pro kombinaci. Domácí postupně ztráceli síly i víru a nakonec už se zápas v posledních dvaceti minutách v podstatě jen dohrával. Přimda zpočátku polevila natolik, že dovolila počtvrté skórovat Lukáši Čadovi, ale pak se ještě na chvíli semkla a zápas ještě se ctí dohrála tak, aby už zytečně neinksaovala. Hosté se přizpůsobili a nikam už se netlačili. Bezdružice nakonec braly zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Přimda
Tatran Přimda: Přimda se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Na Přimdu jsme přijeli jen v deseti lidech, a ta jsem musel kopačky nazout nakonec i já. Myslím ale, že jsme hráli hodně dobře, Přimda nás hodně podcenila a od začátku se to vyvíjelo k našemu prospěchu. perfektně nám zachytal brankář, obrana hrála výborně a Čada dával gól za gólem. Paráda. Druhá půle se hrála za deště, takže to bylo trochu složitější, ale nakonec jsme si zápas už ohlídali. Všichni kluci houževnatě bojovali a zaslouží si obrovskou pochvalu.



Počet diváků: 20. Rozhodčí: Rada Aleš - VOKROJ Miloslav (N), JUREK Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.