Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 15:00

6.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jako další si na Sedlišti smlsla Halže


Branky


0

Do Maršových Chodů, kde momentálně Sedliště musí odehrávat své domácí zápasy, dorazila tentokrát, jako souepř Halže. Té se daří po postupu velmi dobře a od nejlepších týmů není s jedním zápasem k dobru daleko. To Sedliště si prožívá až nečekaně špatný úvod sezóny. Odehrálo proti Halži sice již sedmý zápas, ale ani jednou se mu nepodařilo získat body. Tím jsem již prozradil, že ani tentokrát k žádnému překvapení nedošlo. Halže si zápas ohlídala a zaslouženě vyhrála 5:1. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli splněno, mohla hlásit Halže v kabinách

Halže měla už od začátku podle očekávání výrazně navrch, zejména pak hrůzu nahánějící duo Trefilík-Mrenka brankáři pořádně zatápělo a neustále vymýšlelo další a další akce. Sedlišťští si museli připdat trochu jako na kolotoči, i když je pravdou, že byly neustále ve střehu, a když se naskytla příležitost háněli vpřed a byli nebezpeční. To ale nestačilo. Halže měla sedmdesát procent ze hry a snadno si vytvářela o velké množství šancí více. Ve čtyřiadvacáté minutě jí navíc dostal do vedení René Mrenka, a když se tentýž hráč, René Mrenka, trefil o pár minut později podruhé, bylo na tři body celkem dobře zaděláno. Pak si ale Halže neuhlídala protiútok souepře a kontaktní brankou vrátil domácí do hry Petr Fojtíček. Ještě před koncem půle se ale dokázal prosadit Milan Trefilík a do šaten se odcházelo za celkem napovídajícího stavu 3:1.

Na gólové hody se opět navázalo až v závěru

Ve druhé půli Halže maličko polevila a dala více prostoru souepři. Ten byl jasně lepší a vytvářel si i velké šance. Dokonce párktrát nastřelil tyč. V podání Hlaže byl rozdíl v tom, že se jí příliš nechtělo své šance za každou cenu dotahovat. Spíše si Čechie kontrolovala vedení. Čím více se však blížil konec, tím spíše docházely domácím síly a už na souepře nestačily vůbec. Proto se ještě v devětasedmdesáté minutě prosadil Milan Trefilík a tím definitivně rozhodl. Pak už se zápas vyloženě jen dohrával. Milan Trefilík si ale ještě v poslední minutě neodpustil zkompletování hattricku, a tak Halže nakoenc oěpt slavila výraznou výhru.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: Do zápasu jsme šli s tím, že už konečně musíme prolomit to naše neštěstí v koncovce. Dokonce jsme si říkali, že pro nás bude větší prohra, když remizujeme 0:0, než když prohrajeme 1:2. Hlavně jsme chtěli vsítit. To se v první půli povedlo. Hráli jsme sice hodně na riziko, protože náš stoper hrál dnes v útoku a opravdu jsme se hodně chtěli trefit. A od toho se vše odvíjelo. Ve druhé půli jsme se do toho obuli ještě více a neskutečně jsme soupeře tlačili, opět jsme ale gól nedali. Škoda, mohli jsme si alespoň bod vybojovat.

TJ Čechie Halže
Čechie Halže: Halže se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - P. Hrubý [-] , J. Marek [-] , D. Zavacký [-] , O. Rožumberg [-] - Š. Žabka [-] (46. F. Fatura [-] ) , M. Pažountka [-] , M. Patočka [-] , V. Pešek [-] (68. P. Ženíšek [-] ) , L. Buben [-] (53. P. Dvořák [-] ) - P. Fojtíček [-]

TJ Čechie Halže
Z. Božek [-] - D. Karmazin [-] , M. Matoušek [-] (46. A. Dokoupil [-] ) , J. Korda [-] , J. Božek [-] (68. L. Goubej [-] ) , L. Lazorka [-] (81. T. Kaizler [-] ) , L. Kormoš [-] , T. Vávra [-] (46. D. Kreml [-] ) , T. Ježdík [-] , M. Trefilík [-] , R. Mrenka [-]

ŽK: 3. L. Buben , 24. Z. Parkos , 38. D. Zavacký , 44. P. Hrubý , 49. V. Pešek - 51. J. Božek , 63. R. Mrenka .
Počet diváků: 39. Rozhodčí: Friedenberger Robert - ZAVACKÝ Petr (N), STROUHAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.