D. Szegecs 86. (p.)
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá tahanice nakonec skončila pro Motor krutě


Branky


86. D. Szegecs (p.)
0

Bezdružice byly v tomto utkání jasným favoritem, ale ve skutečnosti měly s Motorem hodně práce a dlouho se s ním trápily. Už to dokonce vypadalo, že divácky neatraktivní utkání skončí bezbrankovou remízou, když se ale v závěru utkání dokázal prosadit jeden z domácích hráčů a krutě rozhodnout o další porážce Záchlumí. Bezdružice tak nakonec i trochu se štěstím vyhrály 1:0 a získaly tři body, ale tentokrát měly namále. Pro Záchlumí je to tak již pátá porážka proti jedné výhře na penalty, která zajišťuje Motoru alespoň předposlední místo. To Bezdružice se díky třem bodům vklínili na třetí místo, o které by je mohlo připravit už jen Stříbro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nuda v první půli

Taktiky obou týmů byly už od začátku jasně dané. Bezdružice hrály s balónem a soupeře celkem snadno přehrávaly. Záchlumí ale velmi dobře bránilo, což dělalo méně zkušeným hráčům hostí velké problémy, a tak diváci moc šancí neviděli. Motor jen trpělivě čekal. Balóny nakopával dopředu na své útočníky a doufal, že ti si vepředu nějak poradí. Ani jedna taktika se ve smíšení s tou druhou ale neukázala, jako dobrá. Diváci toho příliš neviděli a branka během první půle nepadla jediná. Do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

Žádné změny, až na chladnokrevný závěr

Ve druhé půli se vůbec nic nezměnilo. Pozičně na tom byly Bezdružice stále lépe, ale nebylo jim to nic platné. Bez branek se hrál ovelmi dlouho a už to dokonce i vypdalo, že o výsledku nakoenc bude muset rozhodnout penaltový rozstřel, a že se body budou dělit. V závěru na sebeale vše vzal David Szegecs, který dokázal dostat míč do sítě souepřovy branky a chladnokrevně rozhodout o třech bodech pro svůj tým. Velmi smutný závěr z pohledu Záchlumí. Necelých šestaosmdesát mintu si drželo s velkým favoritem vyrovnaný stav, ale nakonec rozhodla jediný chyba a jediná branka. Koenc. Tři body Motoru oěpt protekly mezi prsty.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jan Michalčák: Bylo to zbytečně hodně hektické a vyhrocené utkání. Záchlumí nás překvapilo, že přijelo ve velkém počtu a ještě k tomu v poměrně mladé sestavě. Mladí hráči ale nedokázali příliš krotit své emoce a zbytečně zápas vyhrotili, i když sudí laik, který pískal podle mého názoru, odpískal perfektní zápas a nikomu nic nedaroval. My jsme byli lepší, měli jsme více šancí, ale pomohla nám až penalty. Neproměňovali jsme ale velké šance, a to pro nás loni znamenalo sestup, takže na tom musíme zapracovat. Co se ale fotbalu týče, tak to byl ošklivý tvrdý zápas a diváci se museli nudit.

TJ Motor Záchlumí
Motor Záchlumí: Záchlumí se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - V. Gábor [-] , J. Michalčák [-] , M. Dvořák [-] - M. Dvořák [-] (70. D. Maroušek [-] ) - L. Čada [-] - P. Dvořák [-] , J. Bastl [-] , J. Hochgesandt [-] , M. Filip ml. [-] , S. Čada [-] (45. D. Szegecs [-] )

TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Voříšek [-] , M. Tót [-] , K. Štrejn [-] - V. Malík [-] , M. Vácha [-] - M. Štrejn ml. [-] (60. J. Mička [-] ) - L. Hrabák [-] , D. Kasič [-] , M. Miškovič [-] , J. Zajaroš [-] (65. M. Karvaš [-] )

ŽK: 88. L. Čada - 14. K. Štrejn , 85. M. Tót , 86. A. Kozelka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: Rut Jaroslav - KALISTA Marek (N), HORNÍK Miloslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.