Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 15:00

1.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka dopadla lépe pro domácí


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubky v prvním poločase

V nedělním odpoledne vstoupily do soutěže prvním podzimním zápasem celky domácího TJ Baník Líně ,,B" proti hostujícímu celku TJ Sokol Přehýšov. První poločas se nesl ve znamení chyb. Již v 9.minutě udeřili domácí,chybu brankáře potrestal hráč s číslem 11 - Václav Pokorný. 1:0 pro domácí. V chybách se opět pokračovalo,a ani domácí brankář nemohl mít svědomí čisté,jelikož ve 14.minutě bylo srovnáno na 1:1 po střele Jiřího Hakela. Jinak první poločas nebyl nijak zajímavý. Až ve 43. minutě potrestali chybu domácí obrany hosté, a vstřelili vedoucí branku na 1:2. Trefil se Milan Hošťálek. Za stavu 1:2 se šlo do kabin.

Domácí dohnali třígolový náskok

Hosté vstoupili do druhého poločasu aktivněji,a dvěma brankami v rozmezí šesti minut šli do vedení již o tři branky. Nejprve se trefil v 54.minutě Michal Rác, a v 60.minutě opět tento hráč zvyšoval na 1:4. Hosté byli v této době hry aktivnější,a nic nenasvědčovalo tomu,že by tento dobře rozehraný zápas měli ztratit. Domácím ovšem vyšlo střídání, do druhého poločasu nastoupil Antonín Mašek a v 64.minutě vykřesal naději, když snížil na 2:4. Tento hráč byl i nadále aktivní, a v 70. minutě snížil na rozdíl jediné branky, na 3:4. Domácí se snažili dát vyrovnávající branku. Po závaru v 90.minutě před brankou Přehýšova zahrál hostující hráč nechtěně rukou. Oprávněně se pískal pokutový kop. Antonín Feteke penaltu proměnil. Bylo srovnáno na 4:4 a šlo se na penalty. V těch byli šťastnější domácí a zvítězili 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Líně B
Milan vágner - vedoucí: První poločas byl vyrovnaný, chybovaly obě obrany nebo brankáři. V druhém poločase na nás hosté vletěli a po zásluze vedli již o 3 branky. Všichni kluci dnes bojovali a odměnou nám bylo vyrovnání v 90.minutě. V penaltách jsme měli pevnější nervy, a vzhledem k vývojí utkání, jsou pro nás dva body velmi cenné.




Sestavy


TJ Baník Líně B
R. Dudík [-] - V. Pokorný [-] , T. Šoul [-] (46. A. Mašek [-] ) , J. Šlouf [-] , A. Fekete [-] , M. Šluk [-] , O. Mašek [-] (75. M. Vágner st. [-] ) , M. Boreček [-] , V. Beran [-] (68. T. Šobr [-] ) , L. Toth [-] , T. Junk [-]

TJ Sokol Přehýšov
P. Kučera [-] - D. Svoboda [-] , J. Lippert [-] (85. L. Laubr [-] ) , J. Hakel [-] , M. Rác [-] (67. M. Heřman [-] ) , M. Hošťálek [-] , V. Čech [-] , Z. Němec [-] (24. V. Macháček [-] ) , B. Kuchynka [-] , D. Šimek [-] , R. Fišer [-]

ŽK: 8. Z. Němec .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: KOŘAN Josef - TYCAR Václav (N), MAŠEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.