Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nýřany venku rozdrtily Baník


0

Dioss Nýřany v devátém kole na hřišti Kamenného Újezdu ukázaly útočnou sílu a nasázely Baníku 12 gólů!!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hattrick v první půli

  V devátém kole podzimní části soutěže III. třídy OP PLZEŇ - SEVER na sebe narazily dva celky - TJ Baník Kamenný Újezd a TJ Dioss Nýřany B... Hosté byli povážováni za jasného favorita duelu, naopak Baník mohl jen překvapit. To se ale nakone nestalo, Dioss od prvních minut jasně dominoval.

 

  Všechno naplno odstartovalo pátou minutou. Tomáš Král, záložník Diossu, se opřel do střely a nedal gólmanovi domácích sebemenší šanci - 1:0! Od tohoto okamžiku zápas připomínal dobývání hradu, jehož posádka ale nebyla schopna odolávat náporu přesných katapultů svého soka. Ve dvanácté minutě zasadili hosté další přesnou ránu. Útočník Radek Šteffel celkovou dvanáctou trefu v letošním ročníku...

Netrvalo to dlouho a už to bylo o tři branky. Uběhlo pouze pět minut a gólman Újezdu lovil míč ze sítě potřetí. Běžela 17. minuta a útočník Jan Cvachoušek navyšoval vedení již na 3:0. 

 

  Jakoby pětiminutové intervaly byly prokletím pro Baník. Za dalších pět minut totiž obdrželi fotbalisté Kamenného Újezdu čtvrtý zářez. Michal Kováč zvyšoval náskok už na čtyři góly a s domácími bylo zle. A to ještě z prvního poločasu nebylo zdaleka všechno... Ve dvacáté osmé minutě se do střely opřel Radek Šteffel a zapsal si již druhý gól v tomto utkání! A snad i nějaká přátelská klubová rivalita v tom byla, ale Jan Cvachoušek na sebe s druhým gólem nenechal dlouho čekat - za pouhé dvě miuty - v minutě 30. zvyšoval již na 6:0!!

 

  A nakonec se dostal v tomto minisouboji i do vedeni, neboť jako první zkompletoval hattrick! Běžela 40. minuta a obrana domácích opět propadla - Jan Cvachoušek neměl problém umístit míč do sítě, když stál tváří tvář gólmanovi!!

... A zase ta rivalita, která dokáže divy.. Uběhly opět pouze dvě minuty a Radek Šteffel napodobil tčřetím gólem svého spoluhráče - také on dokonal hattrick!

 

Domácí nakonec šli do šaten s devíti obdrženými góly, minutu před pauzou totiž ještě stihl vstřelit gól do šatny Tomáš Král (jeho druhá branka v zápase.

.

Poklidná dohrávka

  Do druhé pětačtyřicetiminutovky nastoupily oba dva celky se změnami v jedenáctce - domácí provedli jednu změnu (Jílek > Krupica), za to hosté udělali větší rošádu - protočili hned tři posty (Kalibán > Vozabule; dvougólový Král > Hodek; Kováč > Královec)...

 

  Druhý poločas se nesl v duchu toho prvního, domácí se snažili bránit, hosté útočili a Cvachoušek se Šteffelem skórovali. Jako první se ve druhé půli prosadil první jmenovaný. Jan Cvachouček v 60. minutě vstřelil další branku a skóre zápasu už bylo dvouciferné!

Minisouboj pokračoval a nabíralna obrátkách, tito dva borci se přeci jen postarali již o sedm branek z celkových deseti! Sedm ale rozhodně nebylo konečné číslo. Na 4:4 srovnal Radek Šeteffel v 65. minutě, tedy pět minut po čtvrtém Cvhachoučkově brance.

 

Zápas už se dohrával, vítěz byl jasný a nikdo nikam už nespěchal. Poslední gólový okamžik měli diváci možnost vidět v 75. minutě. Útočník s číslem 13 měl nejen poslední slovo v tomto zápase, ale také díky této trefě vyhrál miniutkání Šteffel VERSUS Cvachouček. Jan Cvachouček si zapsal v tomto utkání už pátý gól a stal se tak jelepším střelcem střetnutí!

 

Nýřany tak sjoupo devíti zápasech na třetím místě, oproti druhé Žihli mají výrazně lepší skóre (Nýřany 49:11, Slavoj Žihle 33:23), ale ztrácí na druhou příčku bod (21 bodů Dioss - 22 bodý Slavoj)... Boj o čelo tabulky je tak rozhodně napínavé, momentálně se ale už hraje víceméně o druhé místo, neboť první Slavia Úněšov se zdá býti nedostižná a neporazitelná (71:10 skóre, 27 bodů)...



Sestavy


TJ Baník Kamenný Újezd
L. Schejbal [-] - T. Svoboda [-] (9. J. Kovařík [-] ) , M. Jílek [-] (46. P. Krupica [-] ) , J. Jánský [-] (63. A. Los [-] ) , M. Krbeček [-] - L. Polák [-] , M. Sochor [-] , M. Laub [-] , P. Hošek [-] - F. Krúpa [-] - M. Srb [-] (63. V. Fišer [-] )

TJ Nýřany B
F. Jany [-] - M. Kalibán [-] (46. M. Vozabule [-] ) , V. Vácha [-] , M. Liška [-] , M. Routschka [-] - P. Kohan [-] , J. Šindler [-] , R. Šteffel [-] , T. Král [-] (46. V. Hodek [-] ) - J. Cvachouček [-] , M. Kováč [-] (46. P. Královec [-] ) -

Počet diváků: 35. Rozhodčí: ŠKARDA Jiří - NETRH Milan (N), STEHLÍK Ondřej (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.