Asi více námahy než se čekalo musely vynaložit Nečtiny s posledním Kaznějovem


Branky


1

Nečtiny doma přestřílely éčko Kaznějova, strůjcem Václav Polívka a jsou tak na dostřel lídrovi z Kozolup

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nečekaně vyrovnaný průběh

Kaznějov chtěl zcela jistě Nečtiny potrápit a vstoupil do utkání velmi dobře, když po šesti minutách vedl zásluhou Martina Polívky - 0:1. To ovšem trvalo pouze minutu, protože z následného útoku vyrovnal stav utkání Jarda Marz - 1:1. A za další čtyři minuty poslal domácí do vedení Martin Hlous - 2:1. Divokou dvacetiminutovku ale uzavřeli hosté. Konkrétně Honza Valenta a po dvaceti minutách hry byl tak stav 2:2. Poté se již hra sklidnila a do poločasu se skóre neměnilo.

Domácí nakonec přesstříleli outseidera

Začátek druhé půle si již oba celky pohlídaly a hra byla opatrnější. Až po hodině hry se po kombinaci prosadili domácí a do vedení je dostal Vašek Polívka - 3:2. Hostům se ovšem znovu povedlo srovnat a zasloužil se o to v šedesáté sedmé minutě Vojta Vašíček. Pět minut nato si vzal slovo Filip Socha a poslal domácí znovu do vedení - 4:3. Osm minut před koncem definitvně zlomil odpor hostů Vašek Polívka a stanovil konešné skóre na 5:3. 



Počet diváků: 52. Rozhodčí: KRAUZ Jan - PASCH Stanislav (N), BUCHTELÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 11. 2016 18:37
Domácí byli jednoznačně lepší tým. Hosté za tří šancí tři branky, ale snahu jim nikdo nemůže upřít. Levá strana Nečtin tvořila hru. Vyzdvihnout se ale musí i fans Kaznějova, kteří fandili v duchu fair play a dali utkání patřičný náboj. Zajímavý zápas.