3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží proměňovalo šance a zvítězilo


Branky


0

Cenné vítězství v neděli na svém hřišti vybojovali fotbalisté Záluží, kteří ve vyrovnaném zápase nakonec porazili Hradec B rozdílem 3:0. Alfou a omegou duelu bylo proměňování příležitostí, zatímco domácí se trefovali, hosté pálil jednu šanci za druhou. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dvakrát střelecky prosadili

Záluží se dostalo do vedení hned po třech minutách hry, kdy se Lukáš Pondělík prosadil po hezké samostatné akci, kterou zakončil povedenou střelou. Následně rezerva Hradce začala pálit své šance a brankář Schamberger si na nedostatek práce rozhodně nemohl stěžovat. Domácí naopak udeřili znovu ke konci první části. Pondělíkův cnetr přistál u Václava Zahoře, jenž chtěl přihrávat, ale nakonec se z jeho pokusu o přihrávku vyklubalo přehození brankáře. 

Pálení šancí pokračovalo, Mlnařík v závěru přidal gólovou tečku

Druhá část nabídla znovu atraktivní fotbal s množstvím příležitostí na obou stranách. Dlouhou dobu se ale nikdo z domácích, ani ze střelecky bezzubých hostů nemohl nikdo prosadit. Gólovou tečku ale nakonec ještě obstaral zkušený Ladislav Mlnařík, jenž dostal pas do vápna, kde se obtočil okolo svého strážcem a bodlem poslal balon k tyči. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Vyrovnaný zápas, v němž ale rozhodlo proměňování šancí. Nám pomohl dobrý vstup do utkání, kdy jsme se brzy prosadili, následně jsme přidali další branky, ale gólman nás opravdu podržel.

SK Hradec 1946 B
František Mareš: Bohužel jsme měli devět vyložených šancí, ale neproměnili jsme ani jedinou. Je to zcela to samé, co jsem říkal před týdnem. Hráči se musí nad sebou zamyslet. Musíme více pracovat, pokud chceme vyhrávat.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - L. Mlnařík [-] , L. Třeštík [-] (76. D. Vacek [-] ) , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-] , Z. Vacek [-] , L. Pondělík [-] , P. Motyčák [-] , V. Zahoř [-] , J. Šmidingr [-] , P. Braun [-]

SK Hradec 1946 B
T. Poslední [-] - L. Varga [-] , R. Švarc [-] , J. Šmejkal [-] , S. Calpak [-] (46. M. Liebel [-] ) - T. Behenský [-] , J. Kaplan [-] , L. Kadera [-] , P. Snášel [-] - O. Lihm [-] , M. Loritz [-] -

ŽK: 65. Z. Vacek .
Hráči zápasu: V. Schamberger , L. Pondělík .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Ruda Daniel - FEJT Zdeněk (N), TÜRK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.