Mantov stálo vítězství nad Líšinou příliš vysokou cenu


Branky


0

Pořádně ostrý zápas mezi Líšinou a Mantovem, v němž hosté nakonec přetlačili svého soupeře, nese hodně černou kaňku v podobě vážného zranění hostujícího Vávry a Bystrána. Ofenzivní záložník Mantova, jenž v utkání pomohl svému týmu dvěma góly k vítězství se po vážném zranění ramene rozhodl ukončit fotbalovou kariéru a navíc ho čeká dlouhá doba léčení. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mantov začal dobře a vypracoval si klidný náskok

Hostující Mantov vstoupil dobře do ostře sledovnaého duelu a po půl hodině hry vedl o dvě branky, když dokázal využít dvě hrubé chyby v souepřově obraně. Do vedení poslal Mantovské David Vávra, který nádherně naložil s pěknou přihrávkou Janouškou, když ji poslal nekompromisně do sítě. S chutí hrající David Vávra byl navíc střelcem i druhého gólu svého týmu. Mantovský tahoun po obdboné akci tentokrát zamířil přesně mezi tři tyče. 

Vyhrocená druhá půle

Vyrovnané klání pokračovalo i ve druhé půli, další branka ale znovu padla do domácí sítě. Daniel Tichý to vzal na sebe a probil se středem do vápna, kde se nádherně zbavil obránce a přesně zakončil. Od té doby se ale již na hřišti přestal hrát fotbal. Domácí Černý v souboji sestřelil Vávru a po druhé žluté kartě odkráčel do sprch, k tomu si navíc hostující hráč přivodil vážné zranění ramene. Hra byla od té doby hodně vyhrocená a sudí tasil jednu kartu za druhou. Nervózní závěr nakonec přinesl ještě snížení Líšiné na jednobrankový rozdíl, když se v poslední desetiminutovce trefil Tomáš Slováček a Milan Klich. Fotbalisté Líšiné byli v deseti aktivnějším týmem a pomýšlet mohli ještě na vyrovnání, svoj išanci lae neproměnili. Mantovští tedy uhájili tři body, ale zároveň je to stálo mnohem více než jakékoliv vítězství. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Líšina
Libor Reidl: Bylo to klasicky hodně vyhecované utkání. Vyrovnaný zápas, v němž jsme ale po chybách darovali soupeři vedení. Paradoxně jsme začali hrát dobře až v deseti po vyloučení Honzy Černého, který rozhodně nechtěl soupeře zranit. Podle mého názoru to byl nezaviněný zákrok, za nějž následovala spravedlivě žlutá karta, ale žádný úmysl zde nešlo. Sahali jsme po srovnání, ale nakonec to bohužel nevyšlo.

TJ Baník Mantov
Luboš Housar: Předpovídal jsem opět trápení s Líšinou, je to již tradice. Ale to co se v sobotu stalo jsem bylo nad rámec chápaní lidí se zdravím rozumem. Jednak velmi špatný výkon rozhodčího Janouška a pak hra domácích. Výsledkem jsou dva hráči mimo hru. Tomáš Bystrán má naštípnutý nárt a David Vávra komplikovanou zlomeninu v rameni. David se rozhodl s fotbalem nadobro skončit.Takže pro nás ztráta obrovská. Pokud se David rozhodl kariéru ukončit, což se nedivím, tak za celou TJ mu přeji hlavně brzké a úplné uzdravení bez žádných následků, a moc děkujeme sice za krátkou, ale kvalitní reprezentaci Baníku. Pro mě to byla čest takového hráče mít v týmu. Nejen pro mě ale i samozřejmě pro Petra Tichýho.



Sestavy



TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - D. Vávra [-] (73. O. Bryndzák [-] ) , J. Janouškovec [-] , L. Marek [-] , M. Janeček [-] , J. Hrubý [-] , M. Šimandl [-] , D. Tichý [-] , J. Machač [-] , S. Dobiáš [-] , T. Bystrán [-] (20. A. Ulč [-] )

ŽK: 29. J. Černý , 48. V. Kříž , 61. J. Jarošík , 72. J. Zikmund - 17. J. Machač , 21. L. Marek , 63. M. Šimandl , 69. D. Tichý , 72. D. Vávra , 81. J. Hrubý , 88. J. Janouškovec . ČK: 73. J. Černý .
Hráči zápasu: T. Slováček - D. Vávra , D. Tichý .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Škoda Pavel - BERKA Radek (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.