EXPERT TIP - 7.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída , 2016-2017

Datum kola: 9.10.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Hrubý

O natipování následujícího 7. kola IV. třídy Plzeň - jih jsme poprosili kapitána Mantova a slávistického fanouška Jana Hrubého. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Líšiná je outsider ve většině zápasů, ovšem nám se proti ní nijak extra nedaří. V loňském ročníku jsme ji sice poráželi, ale žádné výrazné výsledky to nebyly. Doma se na nás Líšinští dokáží hecnout, takže na výlet tam rozhodně nepojedeme. Čekám tuhý odpor domácích, ale o našem vítězství samozřejmě pochybovat nemohu. Tipuji dvojku s handicapem -1. Pro vylepšení kursu (smích).

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Budu-li vycházet ze zápasů a výkonů, jaké oba týmy předvedly proti nám, dával bych na tiket 1. Ovšem jak to tak u "B"-týmů bývá, záleží jak se to v den "D" a hodinu "H" sejde. Zkusím plichtičku a penalty pro domácí.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Jak jsem četl článek z minulého zápasu Soběkur proti Letné, tak to vypadá, že domácí budou mít určité potíže se skladbou týmu. A tak i když se, dle dostupných informací, snaží hrát Soběkury více na obranu, Blovice si s touhle překážkou poradí a zvítězí. Dvojka jak vyšitá.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Letná je favorit, o tom žádná. Střílí hodně gólů a domácí budou mít v defenzivě spoustu starostí. Obávám se, že i oni pár kousků budou muset ze sítě vylovit, přičemž sami dají góly tak maximálně 2. Pořád se ale 6 gólů dávat nedá, a tak bych si tipnul, že velká divočina to nebude a hosté zvítězí o gól, nanejvýš o 2.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Záluží má ve svém středu pár šikovných hráčů, kteří se dokáží prosadit. Ať už rychlostí nebo technikou. Se Záhořím jsme sice remizovali, ale dle mého názoru to bylo způsobeno spíš naší nešikovností na tamním terénu, se kterým jsme si zrovna nepotykali, než Záhořským umem. Zdaleka to není to Záhoří, které si pamatuji z minulých sezón. Záluží navíc doma umí zahrát, a tak čekám, že to hosté odnesou výraznějším rozdílem. Jednička a v zápase padne 5 a více gólů v kursu 2,85! (smích)

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lubomír Housar 4
2. Jan Hrubý 4
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.