0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mantov zvládl derby a vyloupil Záluží


Branky


12. D. Vávra , 80. A. Ulč , 85. A. Ulč
0

Cenné vítězství v neděli vybojovali fotbalisté Mantova, kteří si vyšlápli v derby na svého soka ze Záluží a po výhře přeskočili v tabulce právě svého protivníka. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté ohlídali ofenzivní hvězdy Záluží a sami udeřili

Mantov nastartovala do utkání rychlá branka po deseti minutá hry, kdy David Vávra si ve vápně našel to pravé místo a ze šestnáctky se nemýlil. Následně se dopředu začínali rvát i domácí, ale mantovská defenzíva gólové duo Mlnaříka s Vávrovcem dokázala nakonec uhlídat po celé utkání. Hosté navíc mohli v první části ještě navýšit své vedení. Vávrova šance ale skončila na brankové konstrukci, neprosadili se ani Šimandl, Šmrha a Tichý. Do kabin šla porto obě mužstva za těsného stavu. 

Tlak Záluží v branku nevyústil, Mantov následně rozhodl

Po poločase se vrhli odhodlaně za vyrovnáním domácí fotbalisté, kteří se tlačili do zakončení a několikrát ohrozili brnakáře Janečka, jenž ovšem uzavřel svoji klec a dobrými zákroky podržel svůj tým. Řada proto poté přišla znovu na Mantovské. Vávrova další příležitost skončila sice znovu na brankové konstrukci, ale ofenzivní záložník Mantova se proměnil v asistenta, když přesným pasem oslovil střídjaícího Angela Ulče, jenž měl ve vápně již jednoduchou práci. Angel Ulč ale řádil ještě jednou, když se dokázal zorientovat perfetkně ve vápně a třetím agólem definitivně stvrdil vítězství svého mužstva. 



Sestavy


TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - N. Vávrovec [-] , P. Braun [-] , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-] , Z. Vacek [-] , L. Pondělík [-] , P. Motyčák [-] , J. Urbánek [-] , J. Šmidingr [-] , L. Mlnařík [-] (77. T. Fryč [-] )

TJ Baník Mantov
L. Janeček [-] - P. Šmrha [-] (76. A. Ulč [-] ) , J. Janouškovec [-] , S. Dobiáš [-] , T. Bystrán [-] , D. Vávra [-] (87. O. Bryndzák [-] ) , D. Tichý [-] , J. Machač [-] , M. Janeček [-] , M. Šimandl [-] , J. Hrubý [-]

Hráči zápasu: A. Ulč , D. Vávra .
Počet diváků: 98. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - FEJT Zdeněk (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.